Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ХIII Міжнародний авіакосмічний салон
АВІАСВІТ - ХХІ

Дата виставки уточнюється, слідкуйте за оновленням на сайті!

Розпорядження Кабінету Міністрів України
«Про Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт-XXI» № 408‑р від 27.06.2012

«Авіасвіт ‑ ХХІ» - єдиний виставковий захід в Україні для демонстрації інноваційних розробок і технологій в авіакосмічній галузі.

Авіа- та ракетобудування є предметом національної гордості для багатьох поколінь українців, однією з пріоритетних високотехнологічних галузей, розвиток якої позитивно впливає на розбудову економіки країни. Питання забезпечення обороноздатності країни вимагають широкого застосування техніки і технологій авіакосмічної галузі, постійної роботи з створення перспективних інноваційних зразків техніки і модернізації виробництв. Тому авіакосмічний салон «Авіасвіт ‑ ХХІ» традиційно проводиться одночасно із Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека».

Досягнення аерокосмічної промисловості України та праці українських вчених вже давно гідно оцінені світовими фахівцями. Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт ‑ ХХІ» дає можливість наочно побачити ці досягнення та відчути гордість за здобутки своєї країни. Крім того, «Авіасвіт ‑ ХХІ» створює усі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, пошуку нових партнерів для бізнесу, а також надає можливість долучитись до глибокої модернізації виробничих потужностей підприємств авіакосмічної галузі.

Будемо раді Вашій участі у XIII Міжнародному авіакосмічному салоні  «АВІАСВІТ ‑ ХХІ».

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 (044) 201-11-63, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми в соціальних мережах:  

Генеральний забудовник виставки: СТЕНДПОІНТ ЕКСПО

Технічний партнер: Партнер: