Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
VI МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
MINING & MINERALS EXPO ‑ 2021

19-21 жовтня 2021 року на території Міжнародного виставкового центру відбулась VI Міжнародна спеціалізована виставка «Mining & Minerals Expo - 2021», одночасно з виставками «НафтоГазЕкспо», «Енергетика в промисловості», «Electro Install», «EcoEnergy Expo», «E-comps+DigiTec».

Виставка MINING & MINERALS EXPO 2021 Київ МВЦЗагалом у виставках взяли участь 189 компаній з 15 країн світу. Загальна площа виставок склала близько 9000 кв.м. Виставки відвідали більше 8000 спеціалістів з України та 31 країн світу.

Цьогорічна виставка відобразила загальний тренд на цифровізацію промисловості, на стендах багатьох учасників були представлені сучасні рішення в сфері комунікаційних технологій, мереж передачі даних, «розумних» систем енергопостачання, промислового освітлення поряд з приводними, конвеєрними, інженерними продуктами і системами.

Виставка MINING & MINERALS EXPO 2021 Київ МВЦМіністерство промисловості та торгівлі Чеської Республіки (МРО) цьогоріч вже втретє за 6 років проведення виставки представило колективний стенд чеських виробників гірничого обладнання. Впродовж роботи виставки стенд відвідали Віце‑прем'єр‑міністр – Міністр промисловості та торгівлі Чеської Республіки Карел Гавлічек, надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула, інші почесні гості.

Пан Карел Гавлічек поділився своїми враженнями від виставки: «Mining & Minerals Expo 2021 в Києві. Для наших експонентів в рамках MPO ми підготували спільний виставковий стенд The Country for The Future у національних кольорах. Сьогодні ми відвідали виставку, наша територія повністю використовуються, стенд активний, компанії укладають контракти».

Виконавчий директор Асоціації CDT (Чеська добувна техніка) Іржі Шаржець прокоментував участь у виставці: «Ми втретє брали участь у виставці MINING INDUSTRY EXPO (назва виставки до 2019 року - прим. МВЦ) у Києві у співпраці з Міністерством промисловості і торгівлі; після 2017 та 2018 років ми спробували участь у виставці з подібною тематикою у Запоріжжі у 2019 році, а цього року повернулися до Києва після послаблення коронавірусних обмежень. Маю зазначити, що виставка перевершила наші очікування, було укладено багато контрактів. Особливо хотів би подякувати представникам Міністерства промисловості і торгівлі як за включення цього ярмарку до підтримуваних заходів, так і за чудову організацію, яка була не зовсім простою через обмеженість у часі» (опубліковано на сайті Міністерства промисловості і торгівлі Чеської Республіки).

Міжнародний виставковий центр висловлює щиру вдячність учасникам, партнерам, гостям за підтримку і активну участь в роботі VI Міжнародної спеціалізованої виставки «Mining & Minerals Expo - 2021».