Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVІІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ КОМУНТЕХ ‑ 2019

5‑7 листопада в Києві, в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ, Броварський проспект, 15) відбулася XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019», тематично доповнююча її X Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо ‑ 2019» та XV Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства».

Мета цих щорічних галузевих заходів ‑ створення нових можливостей та сприяння розвитку співробітництва місцевого самоврядування, бізнес‑спільноти та влади, міжнародних організацій у впровадженні проектів, які покликані зробити українські громади сучасними, прогресивними та комфортними.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Асоціації міст України.

5 листопада в церемонії відкриття виставок взяли участь почесні гості:
- Бабак Альона Валеріївна – Міністр розвитку громад та територій України
- Живицький Дмитро Олексійович – Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України
- Хорєв Михайло Юрійович – Виконувач обов'язків Голови Державного агентства водних ресурсів України
- Слобожан Олександр Володимирович – Виконавчий директор Асоціації міст України
- Ткаченко Іван Анатолійович – Заступник Генерального директора ТОВ «Міжнародний виставковий центр»,
інші почесні гості.

За роки існування Міжнародні спеціалізовані виставки «КомунТех» та «ДорТехЕкспо» створили єдиний демонстраційний простір для фахівців, яких цікавить комунальна, дорожня, будівельна техніка, спецтехніка, обладнання для покращення благоустрою територій та поводження з відходами, розвиток дорожнього господарства тощо. В цьогорічних виставках свою продукцію представили 95 підприємств з 6 країн світу (Австрія, Італія, Німеччина, Україна, Фінляндія, Чеська Республіка), демонструвавши як власні продукти, так і кращі світові зразки виробництва багатьох країн світу.
Перелік учасників

Детальніше про учасників в каталозі виставок

Кожна виставка ‑ це можливість для підприємств, як вже відомих на ринку України, так і для тих, хто розпочинає свою діяльність або планує розширити межі застосування своєї продукції, представити її широкому загалу спеціалістів.

ЩО МОЖНА БУЛО ПОБАЧИТИ НОВОГО ТА ЦІКАВОГО?
Цьогорічні виставки КомунТех та ДорТехЕкспо
були багаті на новинки та на нових учасників

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»Так, вже постійний учасник «КомунТех» ‑ компанія «Керхер» ще до виставки широко анонсувала, що вперше в Україні презентуватиме дві нові машини: велику муніципальну машину Kärcher MC 250, призначену для очищення доріг та великих площ у містах та компактну багатофункціональну машину Kärcher MIC 35, призначену для очищення тротуарів, парків та подібних об'єктів протягом всього року. За відгуками відповідальних працівників комунальних господарств: «Ця машина вирішить усі задачі!»

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»Завод спецтехніки «Техкомплект» кожен рік дивує кількістю новинок. Різноманітність спецтехніки вражає, адже вже не перший рік «Техкомплект» використовує майданчик виставки «КомунТех» для презентації нової техніки для потреб комунальників, енергетиків, будівельників, аграріїв, автодорожників тощо. Окрім вже відомих автовишок, фахівцям були представлені аварійні ремонтні автомобілі, самоскиди тощо.

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»Компанія АВТЕК представила новинки відразу в декількох сегментах техніки для комунального сектора. Але традиційно, перед початком зимового сезону головна увага комунальних підприємств була привернута до дорожньої техніки, яка так необхідна на зимових дорогах.

Розширилася лінійка представлених автогідропідйомників від компаній ‑ дебютантів: ТОВ «Авто‑Регіон» та ПП «Модус».

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»На сьогодні Міжнародні спеціалізовані виставки «КомунТех» та «ДорТехЕкспо» набули популярності серед відвідувачів‑спеціалістів різних галузей економіки.

Завдяки цьому кількісний та якісний склад учасників, продукція яких орієнтована на застосування в різних сферах діяльності, щорічно зростає та розширюється.

Так, перелік експонентів виставок поповнився підприємствами, що працюють в сфері поставок запчастин, комплектуючих, двигунів, гідравлічних систем тощо до спецтехніки: «Аспект‑плас», «Віссен‑Україна», «Комтек Сервіс», «Сервісцентр», «Моторімпекс» та інші.

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»До складу експонентів «КомунТех/ДорТехЕкспо‑2019» цього року приєдналися нові компанії, що працюють в секторі дорожнього господарства: Nissen (Німеччина) ‑ керування безпекою на дорозі, «КТЦ Україна» ‑ дорожні та мостові огорожі, «Призма», ТД, ‑ дистриб'ютор 3М (США) ‑ плівки для виготовлення знаків, «СТіМ Україна» ‑ дорожня розмітка та інші.

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»Серед нових експонентів ‑ відомий оператор мобільного зв'язку «Vodafone Україна», який презентував програмне забезпечення для об'єктів ЖКГ.

З кожним роком спеціалізовані експозиції виставок «КомунТех» та «ДорТехЕкспо» стають все більш насиченими і створюють масштабний демонстраційний майданчик, де можна отримати повну інформацію про всі ланки, необхідні для розбудови українських громад: від найновіших тенденцій для модернізації міської інфраструктури, благоустрою, освітлення вулиць, безпеки руху до раціонального комплексного управління відходами тощо.

Супроводжуюча виставки тематично різноманітна ділова програма щорічно привертає увагу фахівців, представників профільних міністерств та відомств, делегатів від національних та місцевих органів влади, асоціацій, громадських організацій, міжнародних експертів з країн‑членів ЄС, що дає змогу поділитися практичним досвідом, посилити міжнародне співробітництво та водночас обговорити стани галузевих стратегій та потенціал їх розвитку.

Вже традиційним стало проведення в рамках виставки «КомунТех» заходу, присвяченого розвитку житлово‑комунального господарства столиці (Організатор: Департамент житлово‑комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації). Цього року на Інформаційно‑практичній конференції «Особливості функціонування та розвитку житлово‑комунального господарства в умовах законодавчих змін» за участю представників районних в м. Києві державних адміністраційбули розглянуті питання щодо створення ОСББ, як мотивації до підвищення енергоефективності будинків, плану управління відходами в м. Києві, реформи у сфері енергоефективності в цілому тощо.

Після огляду експозиції «КомунТех» заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв в інтерв'ю ТРК «Київ» відзначив, що особливістю нинішньої виставки є наявність багатої кількості різноманітної техніки і, що саме майданчик цієї виставки є щорічною можливістю обмінятися досвідом, поспілкуватися формально та не формально та побудувати плани на наступний рік.
Програма Конгресу та виставок

XVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех ‑ 2019»Протягом багатьох років Міжнародні спеціалізовані виставки «КомунТех» та «ДорТехЕкспо» проходять одночасно з низкою інших спеціалізованих виставок: «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства».

В нинішньому році на загальній площі цього масштабного виставкового проекту понад 17 000 м2 взяли участь 327 підприємств з 15 країн світу; кількість відвідувачів склала 8 515.

За відгуками експонентів та відвідувачів, саме такий демонстраційний та комунікативний майданчик орієнтує голів громад, керівників комунальних підприємств, місцевих підприємців на використання сучасних технічних досягнень для розвитку інфраструктури міст, селищ, сіл нашої країни.

Виставка КомунТех 2019

Виставка КомунТех 2019

Виставка КомунТех 2019

Виставка КомунТех 2019

Виставка КомунТех 2019