Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ELECTRO INSTALL ‑ 2018

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ6‑8 листопада 2018 року в Києві успішно пройшла Міжнародна спеціалізована виставка низьковольтної електротехніки та електроніки «ELECTRO INSTALL». Захід присвячено найбільш ємному і затребуваному сегменту електротехнічного ринку, продукція якого широко застосовується в усіх сферах виробничої, господарської і побутової діяльності.

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦНа експозиціях провідних компаній були представлені автоматичні вимикачі, пристрої диференціального струму, пускова і запобіжна апаратура, комутатори, вимірювальні прилади, стабілізатори та перетворювачі напруги і струму, низьковольтна кабельно‑провідникова продукція, кабеленесучі системи, шинопроводи, монтажні та електромонтажні вироби, електронні компоненти тощо

Одночасно з виставкою «ELECTRO INSTALL ‑ 2018» відбулися Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «НАФТОГАЗЕКСПО» і «MINING INDUSTRY EXPO».

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦШирокий спектр продукції для всіх ланок енергетичного ланцюга: видобутку, генерації, передачі, розподілу та споживання енергоресурсів, був представлений на експозиційній площі більше 12 000 кв.м.
Свої технології, обладнання та пристрої продемонстрували 349 підприємств з 17 країн світу (Австрія, Білорусь, Німеччина, Греція, Італія, Казахстан, Китай, Литва, Монако, Нідерланди, Польща, Росія, США, Узбекистан, Україна, Франція, Чехія).

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ6 листопада в церемонії урочистого відкриття XVІ Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» та Міжнародних виставок взяли участь:
- Заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юлія Підкоморна;
- Державний секретар Міністерства енергетики та вугільної промисловості Максим Немчинов;
- Президент Асоціації «СІГРЕ‑Україна» Олександр Светелік;
- Голова Громадської ради при Міненерговугілля Семен Поташник;
- Генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Анатолій Ткаченко та інші почесні гості.

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦСинергетичний ефект одночасного проведення виставкових заходів «ELECTRO INSTALL», «Енергетика в промисловості», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» є очевидним. Комплекс виставок суміжних галузей істотно розширив горизонти промислового огляду електротехнічної продукції, енергоефективних і енергозберігаючих технологій і значно збільшив кількість відвідувачів.

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦУчасниками виставки «ELECTRO INSTALL ‑ 2018» стали світові лідери, найбільші гравці електротехнічного ринку України, провідні вітчизняні та зарубіжні компанії. Експозиція вражала різноманіттям цікавих ідей і дизайнерських рішень з оформлення та забудові стендів, а також їх інформаційного наповнення та широкої презентації натурних зразків в дії. Були представлені сучасне обладнання, пристрої та технології, що представляють ринкову і науково‑технічну новизну, затребувані виробничими підприємствами і домогосподарствами для оптимізації енергоспоживання і зниження витрат на електрику.

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦОднією з новацій виставки «ELECTRO INSTALL» була організація роботи ДЕМО‑МАЙДАНЧИКА. Три дні поспіль під час презентацій, майстер‑класів, конкурсів активні гравці електротехнічного ринку ознайомили реальних і потенційних клієнтів із новими розробками, експлуатаційними та якісними перевагами своєї продукції. Відвідувачі мали змогу отримати корисну інформацію від представників іноземних і вітчизняних брендів: EATON Україна, E.NEXT Україна, IEK Україна, Legrand Україна, Radpol S.A., Schneider Electric Україна, Siemens Україна, НВО «Вертікаль», ПАТ «Одескабель», ТОВ «ЮТЕКС».

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦФахівці проектних, будівельних та електромонтажних організацій, енергетичних і електротехнічних компаній, підприємств різних галузей промисловості та інших видів господарської діяльності отримали відмінну можливість реально оцінити інноваційний потенціал електротехнічного ринку і ознайомитися з широким спектром сучасного електрообладнання та приладів всіх класів напруги. Всього було зареєстровано понад 8 700 відвідувачів з України і 39 країн світу.

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦЕлектротехнічні виставки МВЦ продовжують набирати обертів і мають відмінні перспективи для подальшого розвитку. Помітну динаміку зростання засвідчують показники кількісного, якісного складу учасників і відвідувачів, збільшення експозиційної площі.

Також учасники відзначили, що розвинена інфраструктура, рівень сервісу, зручне розташування Міжнародного виставкового центру в комплексі створюють максимально комфортні умови для проведення виставкових заходів.

Своїми враженнями про виставкову подію і планами на майбутнє поділилися учасники виставки «ELECTRO INSTALL‑2018».

Сергій Кузовкін, комерційний директор компанії E.NEXT Україна:
В цьому році компанія приймала участь у виставці «ELECTRO INSTALL». Компанія розуміє, що виставки є одним з тих заходів, які дозволяють презентувати свої рішення для широко кола споживачів. В цьому році компанія повністю реалізує свою стратегію комплексних поставок електротехніки для промисловості та побутового сектора.
На нашому стенді представлені рішення, які допоможуть побудувати систему Smart grid в Україні на базі вакуумних реклоузерів, на базі системи високовольтної компенсації реактивної потужності. У той же час компанія представляє енергоефективні рішення, які дозволять інвестору в найкоротші терміни повернути інвестиції. Такі рішення є затребуваними на даний час на ринку, адже вартість енергоресурсів з кожним роком тільки зростає.
Хотів би окремо подякувати організаторам виставки за якісну організацію і в той же час хотів би відзначити не тільки кількісний, але і якісний ріст учасників виставки. Така тенденція є наслідком позитивної динаміки електротехнічного ринку України. Також хотів би відзначити те, що постійні виклики, які кидають розвитку технологій і підвищення стандартів, своєчасно знаходять рішення від виробників електротехнічної продукції.

Андрій Олійник, компанія ДП «Ітон Електрик»:
Компанія Eaton є одним зі світових лідерів з управління енергією. Представництво в Україні займається поставкою рішень та компонентів для захисту та розподілу електричної енергії, а також управління та автоматизації технологічними процесами. Компанія працює в Україні з 2003 року. На виставці представляємо великий вибір модульних захисних апаратів побутової серії, великі автоматичні вимикачі для промислового розподілу та розподілу в високовольтних мережах. Представляємо розподільчий пристрій Xiria E ‑ це новий модульний пристрій (для застосування) до 24 кВ, перевага цього пристрою ‑ не містить елегаз, він є найбільш екологічним на ринку і найбільш компактним. Також ми представляємо нові серії модульних апаратів.
На цій виставці ми приємно здивовані кількістю і цікавим контингентом відвідувачів і плануємо свою участь в наступному році.

Станіслав Неровня, директор IEK Україна:
Компанія IEK є одним з лідерів електротехнічного ринку України, присутній на ринку вже 16 років. Нашим гаслом є «стабільну якість за прийнятною ціною». Найширший вибір асортименту ‑ більше 7000 найменувань продукції ‑ дозволяє з легкістю закрити будь‑яку потребу на будь‑якому об'єкті в електротехнічній продукції, починаючи від лампочок, завершуючи повітряними автоматами. Виставка проходить успішно, величезна кількість відвідувачів.

Едуард Зюма, директор «КЕАЗ Груп»:
Наша компанія є виробником низьковольтної апаратури. У нас є власне виробництво, і ми представляємо обладнання провідних компаній зі світовим ім'ям. Наша компанія орієнтована на енергетиків, на кінцевих споживачів комплектних розподільних пристроїв, ми є комплектуючою для них організацією.
Виставка «ELECTRO INSTALL» стала для нас, мабуть, відкриттям. Ми не очікували настільки ефективну виставку, дуже багато кінцевих споживачів нашого продукту. Нам все дуже сподобалось. Чекайте нас наступного року!

Роман Чередниченко, фахівець відділу маркетингу і реклами «Легранд Україна»:
На сьогоднішній день компанія Legrand представляє на світовому ринку близько 60 брендів, 8 з них представлені в Україні. У наш портфель входять такі відомі бренди, як ВТicino ‑ це італійська електрофурнітура, Cablofil ‑ сітчасті лотки відомого у всьому світі французького виробника. Також в Україні будуть представлені бренди Minkels і Raritan ‑ це обладнання для центрів обробки даних. Якщо говорити в цілому про наше обладнання, то ми ділимо його на три великі частини: це силове і захисно‑комутаційне обладнання, електрофурнітура та системи домашньої автоматизації, та системи для комерційних будівель (тобто це слабкострумові системи, системи гарантованого електропостачання і системи для центрів обробки даних).
Велика подяка організаторам за чудово організований захід, дякуємо за цікаву ідею з демонстраційним майданчиком, багато цікавих виступів, багато новинок, завжди цікаво бути в тренді, знати, що відбувається на ринку, побачити, що роблять конкуренти і подивитися, наскільки ми від них попереду.

Дмитро Котій, менеджер з продажу заводу «Лідер Електрик»:
Виробляємо комплектні трансформаторні підстанції, комірки, щитове обладнання; кранова електрика ‑ другий наша напрямок. Сьогодні на виставці ми представляємо вакуумні вимикачі, які виробляємо у себе на підприємстві близько 5 років. Поставляємо на металургійні підприємства, держпідприємства. У цій виставці ми беремо участь вперше і дуже задоволені організацією.

Насичена ділова програма була присвячена обговоренню ефективності функціонування вітчизняної електроенергетики, розвитку електротехнічної промисловості, впровадженню сучасних технологічних рішень в системах електропостачання та електроспоживання. Були проведені: науково‑практична конференція «Стандартизація, оцінка відповідності та ринкового нагляду в електротехніці. Проблеми в системі державних закупівель та їх вирішення. Євроінтеграційні зрушення»; презентації, майстер‑класи, конкурси на ДЕМО‑майданчику; V Всеукраїнський семінар інженерів‑енергетиків; «День атомної енергетики»; круглі столи «Інформаційні технології та кібербезпека в області паливно‑енергетичного комплексу» та «Передумови впровадження Smаrt grid в Україні».

Міжнародний виставковий центр розпочав підготовку виставкових заходів наступного року. Раді запросити до участі в Міжнародній спеціалізованій виставці «ELECTRO INSTALL», яка відбудеться 5 ‑ 7 листопада 2019 року.

СТАТИСТИЧНІ ПОКАЗНИКИ

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ

Виставка Electro Install - 2018 Київ МВЦ