Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Звіт
за результатами проведення
IX Спеціалізованої виставки ДорТехЕкспо‑2018
XVІ Міжнародної спеціалізованої виставки КомунТех‑2018

6‑8 листопада в Києві на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Броварський проспект, 15) відбулася IX Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо‑2018»,Виставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦ яка традиційно проходить в єдиному форматі з Міжнародною спеціалізованою виставкою «КомунТех» та є суттєвою складовою цієї комплексної виставкової події, присвяченої найактуальнішим потребам муніципального господарства нашої країни.

Експозиція «ДорТехЕкспо» продемонструвала кращі зразки технологій, матеріалів, обладнання та техніки від українських та зарубіжних виробників, використання яких зробить українські громади комфортними та прогресивними.

Позитивною особливістю цьогорічної виставки є зацікавленість українських та зарубіжних підприємств в демонстрації матеріалів та обладнання для розбудови дорожнього господарства.

На стендах можна було ознайомитися з послугами та продукцією від підприємств: UAB «Baltimark» (Литва) ‑ виробник машин для дорожньої розмітки, бітумної мастики для ремонту та будівництва автодоріг тощо; West‑East Group ‑ створення дорожнього покриття нового покоління; Багатопрофільна приватна фірма «Астра» ‑ поставки полімерів для модифікації бітумів; ТОВ «Атіс‑Сервіс Україна» ‑ продаж інструменту для дорожньо‑будівельних робіт; ТОВ «Дормаш Груп Україна» ‑ установки для виробництва модифікованого бітуму, ТОВ «Трініті‑Груп» ‑ офіційний представник ряду світових лідерів асфальтобетонних технологій, виробників покриттів для мостів тощо, ТОВ «Промбудіндустрія» ‑ будівництво доріг та автострад.

Новинка 2018 року

Кременчуцький завод дорожніх машин (Кредмаш) ‑ провідний виробник асфальтних заводів в Україні ‑ представив свої нові розробки, як ніколи актуальні дляВиставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦ ремонту наших автодоріг: регенератор асфальту РА‑802, призначений для приготування асфальтобетонної суміші при проведенні ямкового ремонту дорожнього полотна в безпосередній близькості від місця ремонту і мінігудронатор КДМ337, призначений для економічного і швидкого розпилення холодних бітумних емульсій при дрібному ямковому ремонті дорожнього полотна, асфальтування тощо дорожніх територій, для герметизації швів і тріщин в асфальтобетонних покриттях.

Найрізноманітнішу техніку для будівництва, утримання автодоріг та для їх комунального обслуговування; запчастини та Виставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦкомплектуючі до неї демонстрували: ТОВ «Амкодор‑Укроспецмаш», ТОВ «Будшляхмаш», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ТОВ «Констракшн Машинері», ТОВ «Укр‑Спецтех», ТОВ «Логістик Машинері», ТОВ ТД «Альфатех», ТОВ з ІІ «Юромаш», ТОВ «Єуро Драйвшафтс Юкрейн», ТОВ «Анак Україна» та багато інших підприємств.

Для створення на вулично‑дорожній мережі умов для швидкого, зручного і безпечного руху автотранспорту та пішоходів постійно вдосконалюються інженерно‑технічні засоби, які представили підприємства: ТОВ «Росток‑Елеком», ТОВ «Атілос», ТОВ «Сварко Україна», ТОВ «Комкон Трафік».

Ознайомитись з повним переліком учасників

Фотозвіт

Про професійну спрямованість виставок «ДорТехЕкспо» та «КомунТех» свідчить цільова аудиторія відвідувачів, у складі якої ‑ відповідальні працівники урядових установ, голови обласних та районних державних адміністрацій, мери міст та населених пунктів України, керівний склад дорожніх служб, шляхово‑експлуатаційних управлінь, комунальних підприємств, зокрема фахівці, які мають повноваження щодо закупівель продукції, зацікавлені спеціалісти суміжних галузей, представники державних і комерційних підприємств.

Одночасно з вищезазначеними заходами на загальній площі майже 16 500 кв м пройшли Міжнародні спеціалізовані виставки «ЄвроБудЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «AQUA UKRAINE», «Екологія підприємства», що сприяло не лише збільшенню кількості відвідувачів (понад 8 500), а також розширенню їх галузевого складу. Третій рік поспіль одночасно з вищевказаними виставковими заходами пройшли спеціалізовані виставки: «Енергетика в промисловості», «Mining Industry Expo», «НафтоГазЕкспо» та «Electro Install». Така масштабна експозиція надала змогу більш ніж 14 000 спеціалістам максимально ознайомитись з ринком новітніх технологій та обладнанням, що сприятиме комплексному підходу до вирішення нагальних потреб економіки країни.

Виставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦ

Виставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦ

Виставка ДорТехЕкспо 2018 Київ МВЦ

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Дорожня галузь

27,2

Будівництво та проектування

19,8

Машинобудування

17,4

Забезпечення об'єктів дорожньої інфраструктури

12,3

Центральні та місцеві органи влади, інші органи влади

9,6

Наукові та учбові заклади

6,3

Громадські організації

4,9

Інше

2,5

 

Тематика, що цікавить відвідувачів, %

Дорожньо‑будівельна техніка та технології

23,4

Комунально-прибиральна техніка

17,8

Освітлювальне обладнання для доріг, вулиць, автомагістралей

15,1

Засоби безпеки дорожнього руху

13,1

Асфальтозмішувальні установки

11,3

Підйомно‑транспортне обладнання

9,1

Матеріали для будівництва автодоріг

7,2

Інше

3,0