Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVI СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ АГРОФОРУМ ‑ 2019

5‑7 листопада Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ ‑ 2019» відбулася на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15). Щорічно захід проходить в складі спеціалізованих виставок: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства», які об'єднують взаємопов'язані сфери економіки.

Цього року на виставці «АГРОФОРУМ» провідні вітчизняні та світові виробники і постачальники ознайомили фахівців АПК та спеціалістів суміжних галузей зі своєю продукцією в таких тематичних напрямках:
XVI Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ - 2019»- запчастини для гідравлічних систем тягачів, сільськогосподарської техніки, спецтехніки, техніки для комунальних служб, будівельного обладнання
- фільтри для спецтехніки, комерційного транспорту, сільськогосподарської та садової техніки, вантажно‑розвантажувальної техніки, гідравлічних систем і промислових призначень
- арматура різних типів, рукавів високого тиску для гідравлічних систем
XVI Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ - 2019»- добрива для сільського господарства і садівництва, а також засоби захисту рослин
- ветеринарія та лабо‑раторії,які спеціалізуються в діагностиці та в моніторингу здоров'я тварин та їх розведенні.

7 листопада безпосередньо на стенді Київського кооперативного інституту бізнесу і права пройшла стендова науково‑практична конференція «Інженерія систем природокористування». На ній були розкриті такі основні питання:
- сучасні інженерні рішення в системах природокористування для різних видів комунальних та агропідприємств;
- засоби механізації та сучасні сільськогосподарські машини;
- моніторинг стану сільськогосподарських угідь;
- охорона праці та інженерія середовища при виробництві продукції рослинництва;
- технології та обладнання для зрошення. Системи крапельного зрошення тощо.

XVI Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ - 2019»В 2019 році загальна площа комплексного міжгалузевого проекту, у складі якого спеціалізовані виставки: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства» та «АГРОФОРУМ», склала понад 17 000 кв. м. Загалом експозиція зібрала 327 компаній з 15 країн світу.

Як українські, так і закордонні зацікавлені відвідувачі‑спеціалісти, кількість яких склала 8 515, мали змогу отримати максимальну інформацію про представлені на виставках сучасні технології та обладнання для використання в різних секторах: в агропромисловому комплексі, водній галузі, житлово‑комунальному господарстві, промисловій та будівельній сфері та інших.