Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Шановні учасники і відвідувачі Міжнародної виставки «Технології захисту/ПожТех»!

На жаль, вимушені повідомити вас, що зазначена виставка не відбудеться в раніше анонсовані терміни, 13-16 жовтня 2020 року.

Таке рішення було прийнято 25.09.2020 під час наради в Мінекономрозвитку, що відбулася з представниками органів виконавчої влади, керівниками підприємств, установ, організацій авіакосмічного, оборонного та безпекового сектору. Детальніше з текстом рішення Ви можете ознайомитись нижче. За результатами наради було запропоновано опрацювати перенесення строків проведення Міжнародної виставки "Зброя та безпека" та Міжнародного авіакосмічного салону "Авіасвіт-ХХІ" на травень 2021 року.

У згаданому листі йдеться про виставки "Зброя та безпека" і "Авіасвіт-ХХІ", проте виставки Expert Security і "Технології захисту/ПожТех" проводяться у комплексі із вищезазначеними виставками, формуючи єдиний великий виставковий захід, що дає можливість на одному майданчику ознайомитися із усіма новинками ринку безпеки і оборони. Саме тому ми прийняли рішення не проводити ці дві виставки окремо, адже у нас спільна аудиторія, і це дає унікальну можливість для учасників показати свою продукцію якомога ширшому колу потенційних клієнтів.

Для нас це така сама несподіванка, як і для вас: підготовчі роботи перебувають на завершальному етапі, ми знаходимося у стані повної бойової готовності, а у цей час по всій Україні проводяться масові бізнесові та розважальні заходи, в тому числі і виставки, починаючи з липня.

Сподіваємось на Ваше розуміння та висловлюємо щиру подяку усім, хто мав намір взяти участь чи відвідати виставки або допомагав в організації заходів. Маємо надію, що компанії, які вже оформили участь, зроблять корективи у свої графіки, а виставкові заходи у перенесені строки зберуть під своїм дахом ще більше експонентів, відвідувачів та делегацій.

Також хочемо зауважити: якщо ви вже маєте оформлений вхідний квиток, вам не потрібно робити жодних додаткових дій. Після призначення нових дат заходу всі квитки будуть автоматично перевипущені та надіслані повторно.

Лист Мінекономіки