Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Шановні учасники і відвідувачі Міжнародної виставки «Зброя та Безпека»!

На жаль, змушені повідомити Вам, що зазначений виставковий проект вперше у своїй історії не відбудеться у раніше анонсовані терміни, а саме 13-16 жовтня 2020 року.

Таке рішення було прийнято 25.09.2020 під час наради в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, що відбулася з представниками органів виконавчої влади, керівниками підприємств, установ, організацій авіакосмічного, оборонного та безпекового сектору. Детальніше з текстом рішення Ви можете ознайомитись нижче.

За результатами наради було запропоновано опрацювати перенесення строків проведення Міжнародної виставки «Зброя та безпека» на травень 2021 року.

Зі свого боку хочемо запевнити, що для нас це така сама несподіванка, як і для Вас з огляду на попереднє рішення Міжвідомчої комісії ВТС та ЕК від 14.09.2020 про доцільність проведення виставки у раніше анонсовані терміни. Усі підготовчі роботи перебували на завершальному етапі, ми знаходилися у стані повної бойової готовності, а у цей час по всій Україні проводяться масові бізнесові та розважальні заходи, в тому числі і виставки, починаючи з липня.

Сподіваємось на Ваше розуміння і пропонуємо Вам внести корективи у свої графіки та зустрітися на тому ж майданчику, але у інші строки.

Також хочемо зауважити: якщо ви вже маєте оформлений вхідний квиток, вам не потрібно робити жодних додаткових дій. Після призначення нових дат заходу всі квитки будуть автоматично перевипущені та надіслані повторно.

Лист Мінекономіки