Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Виставка КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК

Дата виставки уточнюється, слідкуйте за оновленням на сайті!

У Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») відбудеться XIV Міжнародна спеціалізована виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК».

Організатором виставки є ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Головна мета виставки - це демонстрація найкращих досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв'язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького та далекого зарубіжжя. Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам, з одного боку, ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, з іншого - надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

Київський технічний ярмарок -  це логічне продовження Міжнародного промислового форуму, найбільшої галузевої виставки України, яку Міжнародний виставковий центр більше 20 років поспіль проводить в останній тиждень листопада. Контакти, встановлені в процесі ознайомлення з новими розробками і технологіями, представленими на Промфорумі, можливо плідно розвинути і зміцнити під час весняного Київського технічного ярмарку.

Спеціальна експозиція «KyivMold»: Форми. Прес-форми. Штампи.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 095 268-05-85, +38 095 268-05-87
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми в соціальних мережах:   

ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ

Генеральний забудовник виставки: СТЕНДПОІНТ ЕКСПО

Технічний партнер: Партнер: