Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVІІІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ ‑ 2020

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Міжнародний виставковий центр висловлює свою подяку учасникам, партнерам, спікерам та гостям за підтримку та активну участь у проведенні Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості - 2020», яка відбулась 10 ‑ 12 листопада у найбільшому виставковому комплексі України одночасно з виставками «Electro Install», «EcoEnergy Eхpo», «НафтоГазЕкспо», «Mining & Minerals Expo». Заходи проходили у рамках Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е».

Організатор - Міжнародний виставковий центр

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Незважаючи на карантинні обмеження 2020 року, щорічна традиція проведення найбільш значущої для професійної спільноти галузевої події не порушена. Протягом 18 років свого становлення та розвитку виставка «Енергетика в промисловості» завжди долала негативні кризові обставини, відбувалася у заплановані строки, гуртувала на єдиному майданчику активну професійну бізнес‑спільноту. Сьогодні виставка має статус найбільшої галузевої події в Україні, головного місця зустрічі інженерної та енергетичної бізнес‑еліти і науковців, інженерів, підприємців, спеціалістів, які працюють в галузі енергетики та електротехніки.

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Саме цьогоріч як ніколи у фахівців є нагальна потреба у пошуку відповідей на безліч складних питань стосовно нейтралізації кризових ситуацій в енергетиці, підвищення ефективності та надійності функціонування енергосистеми, стабілізації промислового виробництва у різних галузях промисловості. Завдяки провідним компаніям, які не злякалися, не відступили перед коронавірусною кризою, виставки 2020 відбулися та ознайомили відвідувачів з високотехнологічною продукцією. У виставкових заходах взяли участь 114 компаній на загальній площі понад 7200 кв.м.

Виставка Енергетика в промисловості - 202010 листопада у церемонії урочистого відкриття XVІІІ Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е» та Міжнародних виставок «Енергетика в промисловості», «Electro Install», «EcoEnergy Eхpo», «НафтоГазЕкспо», «Mining & Minerals Expo» взяли участь:
- Державний секретар Міністерства енергетики України Володимир Бондаренко,
- Тимчасово виконуючий обов'язки Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Костянтин Гура,
- Президент Міжнародної ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні Олександр Светелік,
- Генеральний директор Міжнародного виставкового центру Анатолій Ткаченко,
- Генеральний директор компанії «Вольтлайн»/ АББ в Україні Олексій Варгатюк,
- Заступник директора департаменту «Промисловість» ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» Сергій Баженов.

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Державний секретар Міненерго Володимир Бондаренко передав вітання учасникам та гостям заходу від в.о. Міністра енергетики Ольги Буславець, та підкреслив важливість Форуму для започаткування та продовження ділового партнерства з метою залучення інвестицій в енергетичний сектор. Також Володимир Бондаренко наголосив: «Міністерство працює над одним із національних стратегічних напрямів – інтеграцією до європейської енергетичної системи ENTSO‑E, ми працюємо над Концепцією впровадження «розумних мереж». Ми напрацьовуємо прозорі і зрозумілі правила для кожного учасника, інвестора енергетичного ринку для того, аби, вийшовши з кризи, ми могли вдихнути чисте повітря і знати, що в нас є майбутнє ‑ майбутнє енергонезалежної держави України».

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Під час свого виступу з нагоди відкриття заходів т.в.о. Голови Держенергоефективності Костянтин Гура відзначив, що «Зелений курс мобілізує зусилля держави для розвитку низьковуглецевої енергетики, енергоефективності та водночас конкурентоздатної економіки. За оцінками IFC, сектор «чистої» енергетики та енергоефективності може залучити до 70 млрд євро інвестицій у 2030 році. Це величезні кошти для зростання економіки». Також Голова Держенергоефективності нагадав, що за останні 6 років у зазначені сфери залучено близько 7 млрд євро.

Олександр Светелік, Президент Міжнародної Ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні, зазначив: «Цей Форум є базовим майданчиком, для впровадження нових технологій, для розгляду нової концепції розвитку енергетики в нашій країні… Cподіваємось, що наступного року ця ситуація стабілізується, вирівняється і ми зможемо провести повноцінний масштабний захід із зібранням всіх енергетиків, із запрошенням наших поважних колег з інших країн».

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Виставка «Енергетика в промисловості» проходить в одному кластері з виставковими проектами «Electro Install», «EcoEnergy Eхpo». Синергія галузевих заходів формує цілісне уявлення про кон'юнктуру ринку електроенергетики та електротехніки та визначає технологічні тренди для усіх ланок енергетичного ланцюга ‑ від джерел електричної енергії до її споживання.

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Наші учасники, попри всі складнощі та виклики, представили широкий спектр продукції, яка здатна забезпечити високу ефективність, якість та надійність електропостачання, зменшити навантаження на електричні мережі, оптимізувати енерговитрати. Приємно відзначити величезний внесок компаній ‑ учасниць в організацію власної експозиції та активну участь у роботі виставок.

Виставка Енергетика в промисловості - 2020Саме такі компанії закладають фундамент під оновлення та майбутнє зростання української економіки. За їх думкою, сьогодні серед засобів маркетингових комунікацій саме участь у виставці є найбільш вдалою можливістю найти нових та, що найважливіше, утримати існуючих клієнтів, зміцнити відносини з партнерами, продемонструвати учасникам ринку свою стабільність та надійність.

Виставка Енергетика в промисловості - 2020У рамках ділової програми Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е» був проведений круглий стіл «Кібербезпека енергетичної галузі ‑ актуальні проблеми та сучасні рішення», організований Міністерством енергетики України. Також відбулись конференція «Екологічна адвокація бізнесу», присвячена управлінню відходами, державному екологічному контролю, екологічним фінансам (екоподатку), презентації та виступи учасників виставки.

У 2020 МВЦ приділив особливу увагу профілактичним заходам для запобігання й поширення інфекції та забезпечення епідемічного благополуччя учасників та гостей виставок. Сподіваємось, що цьогорічні карантинні обмеження залишаться в минулому, і виставки знову запрацюють на повну потужність та стануть осередком жвавої ділової активності.

Запрошуємо до участі у ХIХ Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика в промисловості ‑ 2021», яка відбудеться 19‑21 жовтня 2021 року!