Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
ІІІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ELECTRO INSTALL - 2020

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

Виставка ELECTRO INSTALL 202010‑12 листопада 2020 року в Києві пройшла Міжнародна спеціалізована виставка низьковольтної електротехніки та електроніки «Electro Install».

Захід присвячено найбільш ємному і затребуваному сегменту електротехнічного ринку, продукція якого широко застосовується в усіх сферах виробничої, господарської і побутової діяльності.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020У виставці «Electro Install - 2020» взяли участь компанії, які мають здатність в умовах кризи відповідати на виклики сьогодення, продовжують зміцнювати свої позиції на ринку та розвивати конкурентні переваги.

На стендах учасників були представлені автоматичні вимикачі, пристрої диференціального струму, пускова і запобіжна апаратура, комутатори, вимірювальні прилади, стабілізатори та перетворювачі напруги і струму, кабельно‑провідникова продукція, кабеленесучі системи, шинопроводи, монтажні та електромонтажні вироби, електронні компоненти, засоби автоматизації тощо.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Одночасно з виставкою «Electro Install» відбулися Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості», «EcoEnergy Eхpo», «НафтоГазЕкспо», «Mining & Minerals Expo». Заходи проходили у рамках Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е».

Звісно, враховуючи карантинні обмеження, формат проведення комплексу енергетичних і електротехнічних виставок змінився. Загальна ситуація вплинула на роботу галузевих ринків та відкоригувала кількісний склад як учасників, так і відвідувачів.

Цьогоріч у заходах взяли участь 114 компаній на загальній площі понад 7200 кв.м.

Виставка ELECTRO INSTALL 202010 листопада в церемонії урочистого відкриття XVІІІ Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е» та Міжнародних виставок «Енергетика в промисловості», «Electro Install», «EcoEnergy Eхpo», «НафтоГазЕкспо», «Mining & Minerals Expo» взяли участь:
- Державний секретар Міністерства енергетики України Володимир Бондаренко,
- Тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Костянтин Гура,
- Президент Міжнародної ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні Олександр Светелік,
- Генеральний директор Міжнародного виставкового центру Анатолій Ткаченко,
- Генеральний директор компанії «Вольтлайн»/АББ в Україні Олексій Варгатюк,
- Заступник директора Департаменту «Промисловість» ТОВ «Шнейдер Електрік Україна» Сергій Баженов.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Державний секретар Міненерго Володимир Бондаренко передав вітання учасникам та гостям заходу від в.о. Міністра енергетики Ольги Буславець та підкреслив важливість Форуму для започаткування та продовження ділового партнерства з метою залучення інвестицій в енергетичний сектор. Також Володимир Бондаренко наголосив: «Міністерство працює над одним із національних стратегічних напрямів - інтеграцією до Європейської енергетичної системи ENTSO‑E, ми працюємо над Концепцією впровадження «розумних мереж». Ми напрацьовуємо прозорі і зрозумілі правила для кожного учасника, інвестора енергетичного ринку, для того аби, вийшовши з кризи, ми могли вдихнути чисте повітря і знати, що в нас є майбутнє - майбутнє енергонезалежної держави України».

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Під час свого виступу з нагоди відкриття заходів т.в.о. Голови Держенергоефективності Костянтин Гура наголосив: «Зелений курс мобілізує зусилля держави для розвитку низьковуглецевої, енергоефективної і водночас конкурентоздатної економіки. За оцінками IFC, сектор «чистої» енергетики та енергоефективності може залучити до 70 млрд євро інвестицій у 2030 році - це величезні кошти для зростання економіки», та нагадав, що за останні 6 років у зазначені сфери залучено близько 7 млрд. євро.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Олександр Светелік, Президент Міжнародної Ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні, зазначив: «Цей Форум є базовим майданчиком для впровадження нових технологій, для розгляду нової концепції розвитку енергетики в нашій країні… Cподіваємось, що наступного року ця ситуація стабілізується, вирівняється і ми зможемо провести повноцінний масштабний захід із зібранням всіх енергетиків, із запрошенням наших поважних колег з інших країн».

Виставка ELECTRO INSTALL 2020У рамках ділової програми Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е» був проведений круглий стіл «Кібербезпека енергетичної галузі - актуальні проблеми та сучасні рішення», організований Міністерством енергетики України.

Також було організовано конференцію «Екологічна адвокація бізнесу», присвячену управлінню відходами, державному екологічному контролю, екологічним фінансам (екоподатку), відбулись презентації та виступи учасників виставки.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Виставка «Electro Install» проходить у одному кластері з виставковими проектами «Енергетика в промисловості», «EcoEnergy Eхpo». Синергія галузевих заходів формує цілісне уявлення про кон'юнктуру ринку електротехнічної продукції та визначає технологічні тренди для усіх ланок енергетичного ланцюга - від виробництва електроенергії з традиційних та відновлюваних джерел до її споживання.

Виставка ELECTRO INSTALL 2020Відгуки компаній‑учасниць та відвідувачів свідчать про те, що виставкові проекти МВЦ у складі «Electro Install», «EcoEnergy Eхpo», «Енергетика в промисловості» стали на сьогодні головною щорічною галузевою подією у сфері енергетики, електротехніки, енергоефективності. Також відзначено переваги Міжнародного виставкового центру як найбільш безпечного та комфортного майданчика для презентації продукції, розвитку ділових контактів.

Запрошуємо до участі у IV Міжнародній спеціалізованій виставці «Electro Install»,
яка відбудеться 19-21 жовтня 2021 року!