Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Шановні учасники і відвідувачі Міжнародного авіакосмічного салону «АВІАСВІТ-ХХІ»!

На жаль, змушені повідомити Вам, що зазначений виставковий проект вперше у своїй історії не відбудеться у раніше анонсовані терміни, а саме 13-16 жовтня 2020 року.

Таке рішення було прийнято 25.09.2020 під час наради в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, що відбулася з представниками органів виконавчої влади, керівниками підприємств, установ, організацій авіакосмічного, оборонного та безпекового сектору. Детальніше з текстом рішення Ви можете ознайомитись нижче.

За результатами наради було запропоновано опрацювати перенесення строків проведення Міжнародного авіакосмічного салону «АВІАСВІТ-ХХІ» на травень 2021 року.

Зі свого боку хочемо запевнити, що для нас це така сама несподіванка, як і для Вас з огляду на попереднє рішення Міжвідомчої комісії ВТС та ЕК від 14.09.2020 про доцільність проведення виставки у раніше анонсовані терміни. Усі підготовчі роботи перебували на завершальному етапі, ми знаходилися у стані повної бойової готовності, а у цей час по всій Україні проводяться масові бізнесові та розважальні заходи, в тому числі і виставки, починаючи з липня.

Сподіваємось на Ваше розуміння і пропонуємо Вам внести корективи у свої графіки та зустрітися на тому ж майданчику, але у інші строки.

Також хочемо зауважити: якщо ви вже маєте оформлений вхідний квиток, вам не потрібно робити жодних додаткових дій. Після призначення нових дат заходу всі квитки будуть автоматично перевипущені та надіслані повторно.

Лист Мінекономіки