Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ПЕРЕЛІК УЧАСНИКІВ

Назва

Країна, місто

Номенклатура

2G Aviation Electronics Inc.

Туреччина

Антени, блоки батарей, гарнітури, мікротелефон, антенні щогли, модулі GNSS, системи блискавкозахисту.

Advanced Technology Systems Company

США

Безпека кордонів/спостереження; Комплексна логістична підтримка; Безпечні комунікації.

Air Force Institute of Technology

Польща

Наземні і льотні випробування; діагностичні системи, призначені для авіаційної техніки; підтримка управління авіаційними технологіями; авіаційні системи; повітряне озброєння; розвідувальні, командно‑тренувальні системи.

AlmaDK, LLP

Казахстан

Виробництво і випуск спеціальної продукції військового призначення.

Ariteks Boyacilik Ticaret ve Sanayi Aş

Туреччина

Надає кінцевим користувачам захисний спецодяг, функціональний одяг для активного спорту, медичний одяг, а також технічний текстиль для працівників будівельної та транспортної сфер.

Aselsan A.Ş.

Туреччина

Тактичні військові радіоприймачі та радіоелектронні системи військового призначення.

Asyay Machine Industry And Trade Incooperated Company

Туреччина

Виробництво різних типів пружин (багатоядерні пружини, спіральні пружини, пружини стиснення, торсіонні пружини, диски, шпильки та ін.).

BAYKAR Defense and Technologies

Туреччина

Baykar фокусується на розробці безпілотних літальних апаратів (БПЛА) і їх підсистем відповідно до зміни парадигми в світі авіації.

C4Defence Media

Туреччина

C4Defence ‑ перший у Туреччині онлайн журнал з оборонної тематики. Виходить щомісяця турецькою і англійською мовами. Журнал широко аналізує події в оборонній галузі, висвітлює перспективи її розвитку.

Collins Aerospace

США

Широкий спектр передових, перевірених рішень ‑ в повітрі, на землі або на морі, як в пілотованих, так і в безпілотних платформах, включаючи авіоніку, комунікації, електронні системи, моделювання та навчання.

Covidence A/S LTD

Данія

Covidence ‑ лідери світового ринку рішень для мініатюрного аудіо та відеоспостереження.

Cristanini SpA

Італія

Рішення проблем, пов'язаних з безпекою та навколишнім середовищем: у сфері оборони та цивільного захисту, у специфічній сфері РХБЯ деконтамінації та детоксикації, систем санітарії, спеціальних промислових застосувань.

Dillon Aero, Inc.

США

Системи подачі високої ємності для M134D, M240, M60, PKM, важких кулеметів 50 калібру та гранатомету MK19. Широкий діапазон кріплень зброї для гелікоптерів, військово‑морської та автомобільної техніки. Повна лінія допоміжного обладнання для Minigun.

DLG Tactical

Туреччина

Відомий бренд тактичних аксесуарів вогнепальної зброї для спортивних стрільців, військових і співробітників правоохоронних органів.

Drabpol sp. J.P. Drabczynski I Wspolnik

Польща

Спеціалізується на наданні сучасних рішень, що підвищують безпеку в секторах автомобільного, повітряного і водного транспорту.

Eclipse Defense Technologies

США

Eclipse виробляє 40‑мм пускові установки, які працюють з комп'ютером управління вогнем, який здатний змінювати швидкість снаряда на основі даних від вбудованого лазерного далекоміра, а також заряджати і програмувати інтелектуальні постріли з вибухом повітря.

Excalibur Army spol. s.r.o.

Чехія

Продаж, ремонт, виробництво та модернізація військових транспортних засобів та бойових машин, запчастин, озброєння, боєприпасів та інших видів військової техніки.

Flir Detection, Inc.

США

Засоби виявлення хімічних, біологічних, вибухових речовин та радіації. Мас‑спектрометрична продукція.

Glenair GmBH

Німеччина

Світовий виробник інновативної технології комутаторів STAR‑PAN™ для військовослужбовців підрозділів спеціального призначення.

GRANPECT Company LTD

Китай

Індустріалізація досягнень високотехнологічних досліджень в технології рентгенівської візуалізації, дослідження і розробка різних продуктів рентгенівської візуалізації і системи тестування неруйнівного контролю.

Hidrolab LLC

Латвія

Hidrolab пропонує рішення для підводної навігації, водолазних транспортних засобів, багатопроменевих гідролокаторів, портативних безпілотників.

Invisio Communications A/S

Данія

Гарнітури та сучасні блоки управління, які взаємодіють з широким спектром комунікаційних пристроїв.

KVG LLC

США

Комплексне програмне управління. Військова та навчальна підтримка. Системна інтеграція. Постачання та закупівлі.

L3 Harris Technologies

США

Harris Corporation та L3 Technologies об'єдналися, створивши провідну світову компанію оборонних технологій. Harris Corporation ‑ провідний інноватор у галузі технологій, що пропонує рішення, що з'єднують, інформують та захищають, а саме, системи управління та тактичні радіосистеми для всіх видів військ.

Lenta, OAO

Білорусь

Виробництво текстильної галантереї, що використовується при пошитті військового майна; стрічки для нагород з муаровим ефектом; стрічки галун; стрічки галун з метаниткою; стрічки для парадних ременів.

MASKPOL S.A.

Польща

MASKPOL S.A. є динамічним і провідним польським виробником широкого спектру засобів індивідуального захисту.

Menatek Savunma Teknolojileri San. Tic. A.S.

Туреччина

Виробництво і проектування: обробка і шліфування матеріалів, лиття, кування, холодне штампування, виробництво шестерень.

Meritor Heavy Vehicle Systems LLC

США

Компоненти трансмісій до тактично‑колісних транспортних засобів. Системи для легких та важких транспортних засобів, бронетанкових і бойових машин для всіх типів місцевості.

Motorola Solutions, Inc.

США

Постачальник інноваційних рішень та послуг професійного зв'язку.

OSSA Defence & Aviation Cluster

Туреччина

Основне завдання кластеру ‑ збільшити частку вітчизняного виробництва в задоволенні потреб оборонної та авіаційної промисловості і зробити компанії кластера конкурентоспроможними на міжнародному ринку.

PCO

Польща

Виробництво і продаж оптоелектронних приладів спостереження й прицілювання з використанням лазерних, нічного та теплового технологій, що поставляються для військових і інших служб в формі.

Perkins Technical Services, Inc.

США

Док‑станції живлення, сумісні з тактичними радіосистемами SINCGARS, Harris та Raytheon.

Polish Chamber of National Defence Manufacturers/Polską Izba Producentów na Rzecz Obronności Kraju

Польща

Об'єднання виробників оборонно‑промислового комплексу Польщі.

Rajant Corporation

США

Постачальник приватних бездротових мереж на основі запатентованих мереж Kinetic Mesh®, мережевих вузлів BreadCrumb® та мережевого програмного забезпечення InstaMesh®, що повністю функціонують, коли радіочастоти заблоковані.

Real Trade Praha, a.s.

Чехія

Організація експорту/імпорту та міжнародної торгівлі продукцією та послугами холдингу Czechoslovak Group.

Rekord Hale Namiotowe Sp. z o.o.

Польща

Є однією з провідних наметових компаній в Європі, а також пропонує низку додаткового обладнання ‑ обігрівачі, кондиціонери, генератори струму, освітлювальні щогли, контейнери для житлових та санітарних потреб, тощо.

Rohde & Schwarz Österreich GesmbH, представництво в Україні

Австрія

Виробництво електронного обладнання для контролю і вимірювань, систем управління цивільним повітряним рухом, обладнання для радіомоніторингу та радіолокації і засобів ІТ‑безпеки; забезпечення військ сумісними радіосистемами для використання на суші, морі і в повітрі.

Roketsan Roket Sam. Ve Tic. A.S.

Туреччина

Ракетно‑реактивні системи.

RST Technology

Туреччина

Проекти в області радіочастотних (RF) і електрооптичних (EO) сенсорних і імітаторних технологій; такі як радіолокаційні системи, супутникові системи і системи радіоелектронної боротьби (EW) та симулятори.

Seven Technologies Group LTD

Велика Британія

Seven Technologies Group (7TG) ‑ британський виробник озброєння, що спеціалізується на постачанні систем розвідки, спостереження, збору і розвідки цілей (ISTAR).

Crystal Instruments / Sentek Dynamics Inc.

США

Crystal Instruments розробляє, продає та обслуговує апаратне і програмне забезпечення для моніторингу вібрації машини, динамічних вимірювань і випробувань навколишнього середовища. Sentek Dynamics розробляє і продає широкий спектр обладнання для вібраційних випробувань і камер для випробувань виробів на вплив навколишнього середовища.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş

Туреччина

Забезпечує системну інженерію, технічну підтримку, управління проектами, передачу технологій і послуги логістичного забезпечення для збройних сил.

SUPROBOX

Туреччина

Розробка, проектування і виробництво контейнерів для транспортування та зберігання SUPROBOX.

Transvaro elektron aletleri san. Ve tic a.s

Туреччина

Transvaro є провідною компанією в області розробки і виробництва систем день / ніч, теплових і багатоцільових систем, лазерних систем, систем прикордонної безпеки, систем перископів і т. д.

Turkish Defence & Aerospace Industry Exporters' Association

Туреччина

Системи оборони і безпеки, програмне забезпечення, дорожні, повітряні та морські транспортні засоби та їх обладнання, системи радіоелектронної боротьби, системи підтримки і логістичні послуги, інженерні та виробничі послуги.

Verint Systems, Inc.

Ізраїль

Verint Systems продає програмні та апаратні продукти для управління процесом залучення клієнтів, задля безпеки, спостереження та бізнес‑аналітики. Продукція Verint включає в себе програмне забезпечення для аналізу мовлення людини (яке використовується для аналізу записів центрів обробки), IP‑камер спостереження та «розумного» програмного забезпечення для аналізу відеоспостереження.

Vladcom Ltd.

Латвія

Виробництво боєприпасів для стрілецької зброї.

WB Group

Польща

Розробка та виробництво безпілотних літальних апаратів.

WCBKT S.A. ‑ Central Military Bureau of Design and Technology

Польща

WCBKT S.A. є компанією, яка займається розробкою і виробництвом сучасного оборонного обладнання для збройних сил Польщі.

ZALA ARMS Manufacture of Ammunition

Литва

ZALA ARMS виробляє більше 80 видів патронів для рушниць і продає їх в Литві, Латвії, Естонії, Швеції, України, Чехії, Франції та ін.

ZSR Patlayıcı San. A.Ş.

Туреччина

Боєприпаси до зброї, широкий асортимент мисливських ракет для мисливців, а також емульсійні вибухові речовини і неелектричні капсули.

А.Т.А.К.А.

Україна
м. Київ

Розробка та виробництво військового одягу та спорядження.

Armorum Solutions

Україна
м. Київ

Технічні засоби радіорозвідки (комплекс «Тінь»), станки під кулемети («Дядя Ваня»), модернізація стрілецької зброї.

Army Kids

Україна
м. Одеса

Виробництво дитячого одягу мiлiтарi.

Astur

Україна
м. Одеса

Виробництво дульних пристроїв та пристроїв зниження рівня звуку пострілу.

Ata‑Gear

Україна
м. Київ

Виробництво серійних і індивідуальних моделей кобур, ножен та паучерів нового покоління. Широкий асортимент продукції тактичних аксесуарів та спорядження.

ATN

Україна
м. Київ

Американська компанія ATN є провідним виробником і розробником точних оптичних приладів денного/нічного і термального бачення.

B.A.K.S.

Україна
Черкаська область
м. Умань

Виробництво сейфів.

Blade Brothers Knives

Україна
м. Харків

Blade Brothers Knives ‑ український бренд ножів, створений інструкторами ножового бою.

BookYourHunt.com

Україна

Перша в світі платформа онлайн‑бронювання для мисливців.

C&M Tactical

Україна
м. Київ

Страхувальні шнури.

Camo‑Tec

Україна
м. Одеса

Мілітарі одяг, взуття та аксесуари.

Canada Goose

Україна
м. Київ

Пуховики підвищеної теплостійкості.

Carpe Diem Україна

Україна
м. Одеса

Товари для активного відпочинку.

COMBAT CпН

Україна
м. Київ

Виробник військового одягу, одягу мілітарі, спорядження, рюкзаків.

EDCX Paracord

Україна
м. Харків

Виробництво паракорда та інших типів шнурів.

FastexUA

Україна
м. Київ

Аксесуари і фурнітура.

FuseFoods

Україна
м. Київ

Компанія FuseFoods ‑ це група ветеранів АТО, які об'єдналися навколо питання розробки м'яса тривалого зберігання в зручній упаковці.

Gun and Fun

Україна
м. Київ

Вироби з дезактивованих боєприпасів, зброї і артилерійських снарядів.

ICM Group, ТОВ

Україна
м. Київ

Впровадження інтегрованих рішень у сфері забезпечення безпеки об'єктів критичної інфраструктури та захисту інформації. Реалізація системних проектів, пов'язаних з розробленням, виготовленням та постачанням спеціальних технічних засобів.

ICU ‑ Доспехи для глаз

Україна
м. Київ

Захисні окуляри, балістичні окуляри, протиуламкові маски, спортивні окуляри та аксесуари наступних брендів: Pyramex, Global Vision, Venture Gear Tactical, Swag, BluWater Polarized, Ducks Unlimited.

KLARUS Тактичні ліхтарі

Україна
м. Одеса

Оптово‑роздрібна торгівля тактичним одягом та спорядженням.

M‑Tac (Мілітарист)

Україна
м. Київ

Виробництво та продаж тактичного та мілітарі одягу та спорядження.

Menstoys

Україна
Донецька обл.
м. Краматорськ

Виробництво ножів, шампурів, подарункові вироби.

MILCRAFT, TM

Україна
м. Київ

Тактичні товари.

MIROU

Україна
м. Київ

Спектральна захисна оптика.

Nitecore

Україна
м. Київ

Світлодіодні ліхтарі і аксесуари.

NVECtech

Україна
м. Дніпро

Продаж тепловізійних монокулярів та тепловізійних прицілів.

Peak

Україна
м. Полтава

Виробництво, імпорт, оптовий та роздрібний продаж взуття та екіпірування для спорту, армії, активного відпочинку / життя.

Prof 1 Group

Україна
м. Київ

Виробництво та продаж тактичного та польового спорядження. Є представником наступних марок: 5.11 Tactical, Surefire, ESS, Trijicon, EoTech, ITI‑Gear.

PROSTIR 3D

Україна
м. Дніпро

Провідна технологічна компанія, яка розробляє і впроваджує інноваційні рішення та технологічне обладнання на промислових підприємствах аерокосмічної, оборонної та енергетичної галузях. PROSTIR 3D пропонує адитивні системи (3д принтери) виробництва Stratasys, спеціалізовані оброблювальны центри CMS, гібридні системи, та агрегати до них власної розробки.

Reloader

Україна
м. Київ

Імпорт та торгівля обладнанням для релоадінгу.

Roboneers

Україна
м. Львів

Виробництво повітряних і космічних літальних апаратів, супутнього устаткування; виробництво військових транспортних засобів.

Sapsan Hunter

Україна
м. Рівне

Виробництво продукції для догляду та чистки зброї та продаж одягу від бренду Deerhunter.

Sinrin

Україна
м. Київ

Тактична форма для спеціальних підрозділів та активних ігор, флісові куртки, медичні сумки та рюкзаки, аптечки, ремені, кобури, чохли на шоломи.

Skadi

Україна
м. Харків

Спеціальний одяг для мисливців, рибалок, служб охорони, лісогосподарських робітників.

SkyWideSystems

Україна
м. Київ

Парашутні системи спеціального призначення, рятувальні та вантажні парашутні системи, інше парашутне спорядження і комплектуючі.

Steel

Україна
м. Харків

Виробництво саундмодераторів (глушників), дулових гальм‑компенсаторів, буферів віддачі.

TENTER

Україна
Харківська обл.
м. Люботин

Компанія TENTER проектує та виробляє широкий спектр сучасних мобільних надувних та каркасних споруд: від багатофункціональних наметів для армії та служб порятунку до великих ангарів для авіаційної та військової техніки, виробництва, складів, спортивних майданчиків та виставкових комплексів.

VD MAIS, НВФ, ПП

Україна
м. Київ

Дистриб'юція електронних компонентів, вимірювальної техніки, електромеханічних виробів, виробництво друкованих плат, контрактне виробництво електроніки.

Velmet

Україна
м. Хмельницький

Виробництво елементів захисту, тактичного спорядження та обладнання для полігонів.

45 ЕМЗ, ДП

Україна
м. Вінниця

Виготовлення запірної арматури (засувки, вентилі), насосів для пального, автоцистерн та автопаливозаправників, контейнерів для радіоактивних відходів.

171 Чернігівський ремонтний завод, ПП

Україна
м. Чернігів

Виготовлення та проведення капітального ремонту автомобільної техніки для наземного забезпечення польотів і спеціальних машин, необхідних для утримання аеродромів в експлуатаційної готовності.

Абрамс, Магазин

Україна
м. Київ

Магазин роздрібної та оптової торгівлі оригінальною військово‑туристичною екіпіровкою США.

АБС Верф, ТОВ

Україна
Київська обл.
с. Халепьє

Професійні та військові човни різного призначення з PEHD. Тренувальні надувні комплекси для підрозділів спеціального призначення. Причали для суден залізобетонні, плавучі казарми, житлові модулі, плавучі пости охорони портів і рейдів.

АВ‑Фарма, ПрАТ

Україна
м. Київ

Український виробник засобів тактичної медицини. Продукція: джгути‑турнікети, гемостатичні засоби, бандажі, укомплектовані аптечки.

Авіакон, Конотопський авіаремонтний завод, ДП

Україна
м. Конотоп

Ремонт та переобладнання вертольотів типу МІ всіх модифікацій.

Автоскладальний завод №2, ДП, Богдан Моторс, Автомобільна Компанія, ПАТ

Україна
м. Київ

Автомобілі військового призначення.

АДМ Електрік, ТОВ

Україна
м. Київ

Компетенції в області бортової кабельної мережі, систем розподілу і захисту електроживлення: - тривимірне проектування; - електричне проектування; - елементна база; - нормативні документи; - технології виготовлення, обслуговування та ремонту.

А.Дронес, ТОВ

Україна
м. Київ

Українська інноваційна науково‑виробнича компанія, що спеціалізується на розробці і виробництві безпілотних літальних апаратів (дрони), безпілотних наземних транспортних систем (роботи), і роботів, що працюють у воді та навіть під водою.

Аеротехніка‑МЛТ, НВП, ТОВ

Україна
м. Київ

Сучасні автоматизовані системи управління повітряним рухом.

Аквастар

Україна
м. Київ

Виробництво надувних човнів.

Акрополіс, ПВТП

Україна
м. Львів

Інтернет‑магазин товарів для полювання і риболовлі.

Алекс Туманов груп

Україна
Київська область
смт. Іванків

Розроблення дизайну, виготовлення та постачання сувенірної продукції. Виробництво металевих виробів та брошурувально‑палітурна діяльність.

АПАЛІС, ТОВ

Україна
м. Дніпро

Розробка і виробництво авіаційної електроніки, багатофункціональних дисплеїв, безпілотних літальних апаратів.

Армлайн, ТОВ

Україна
м. Київ

Армлайн ‑ офіційний представник компанії Line‑X в Україні. Line‑X є світовим лідером в області розпилювальних захисних покриттів.

Арм Еліт

Україна
м. Київ

Представляє широкий асортимент ексклюзивної зброї, нарізної зброї, гладкоствольної зброї, пістолетів, ножів, всіляких аксесуарів для зброї а також для полювання.

Арсенал, Завод, ДП

Україна
м. Київ

На теперішній час ДП завод «Арсенал» створює нові та модернізує існуючі зенітні комплекси з використанням багатофункціональних РЛС (БФ РЛС) на основі новітніх технологій. Завдяки БФ РЛС зенітні комплекси здатні самостійно одночасно виявляти, автоматично супроводжувати повітряні та наземні цілі по трьом координатам і радіальній швидкості та видавати цілевказування на засоби ураження з великою точністю.

Арсенал, КП, СПБ

Україна
м. Київ

КП СПБ «АРСЕНАЛ» розробляє та виготовляє оптичні і оптико‑електронні прилади для космічної, авіаційної та наземної техніки військового і цивільного призначення.

Арсенал, Магазин

Україна
Дніпропетровська обл.
м. Кривий Ріг

Мисливський магазин «Арсенал» пропонує все для полювання, самозахисту та активного відпочинку. Ексклюзивний представник Northern Hunting (Данія), Gio Valley (Італія), Stil Crin (Італія).

Артем, ДАХК

Україна
м. Київ

Виготовлення спеціальної та авіаційної техніки: авіаційні ракети, протитанкові керовані ракети, засоби захисту літаків і гелікоптерів, агрегати та обладнання для авіації.

Асап Грейд, ТОВ

Україна
м. Київ

Оптова та роздрібна торгівля товарами медичного призначення.

Атлантмаркет

Україна
м. Київ

Продаж світлодіодних ліхтарів, ручних, класичних і налобних, туристичних, а також акумуляторів. Представляє такі марки: Fenix, Poarion, Zebra, Ganzo.

Атлон Авіа, НВП, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво повітряних літальних апаратів.

Балістика, ТОВ

Україна
м. Київ

Ліцензований виробник броне‑захисту (бронежилети), військової амуніції та спорядження.

Балтія‑Друк, ТОВ

Україна
м. Київ

Книжки про Україну для корпоративних подарунків (історія, культура, традиції, військова справа).

Бандерівська Кузня

Україна
м. Київ

Виробництво глушників (саундмодераторів), лазерне маркування, художнє гравіювання, оксідування, реставрація.

Безпека‑Комплекс, ТОВ

Україна
м. Запоріжжя

Виробництво і пошив спецодягу.

Бенях Д.В., ФОП

Україна
м. Харків

Виробник фурнітури, головних уборів, спеціального взуття, погонів, шевронів для силових структур.

Бі Пітрон Черкаси, ТОВ

Україна
м. Черкаси

Оптова торгівля, проектування та виробництво електротехнічної продукції. Впровадження програмних комплексів підготовки виробництва в машинобудуванні.

Біла Зброя, ТОВ

Україна
м. Київ

Біла Зброя ‑ український виробник тактичних та бойових ножів. Ножі розроблено спільно зі співробітниками ВСУ і СБУ. Всі етапи виробництва здійснюються на території України.

Бомакс Плюс, ТОВ

Україна
м. Київ

Виготовлення нетекстильної фурнітури для верхнього одягу.

БПС Найвс

Україна
м. Бровари

Виробництво кухонних, туристичних та спеціальних ножів та інструментів.

Вектор, Авіаційна компанія, ТОВ

Україна
м. Київ

Легкий вертоліт‑штурмовик ВМ‑4В «Кіборг», призначений для виконання завдань спеціального призначення. На вертольоті встановлені два поршневих двигуна, які працюють на автомобільному бензині А‑95. У разі відмови одного з двигунів, вертоліт може продовжувати керований політ до безпечного приземлення.

Вектор‑В, Спеціальне конструкторське бюро

Україна
м. Київ

СКБ супроводжує технічне, конструкторське виготовлення підривників для різних типів боєприпасів та інших видів гранатометних снарядів.

Вектор ‑ Оптична Лабораторія

Україна
м. Київ

Ремонт оптичних приладів.

Вертол, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво, постачання та виконання ремонту авіаційних запчастин, агрегатів і комплектуючих для вертольотів типу Ми, Ка, літаків типу АН, Як, Ил, L‑39, Су, МиГ.

Віаком, ТОВ

Україна
м. Київ

Постачання повного спектру активних та пасивних електронних компонентів, у тому числі спеціального застосування, серед яких продукція Amphenol, Harwin, Tyco, Carling Tech, Saft і Vitzro Cell, Vicor, Altera та NXP.

Віакон Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Збірні гофровані металеві конструкції, геотекстиль, габіони.

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Україна
м. Київ

Вищий військовий навчальний заклад України, що готує офіцерів військ зв'язку для усіх силових структур України.

Весна‑Ділогія, ВКФ, ПП

Україна
м. Дніпро

Швейна фабрика з пошиття форменого та воєнного одягу.

Водоспад, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво професійного інструменту.

Гальванотехніка, ДП, Київський завод Радар, ПАТ

Україна
м. Київ

Виробництво друкованих плат, клавіатур та гальванопокриттів.

Геофіп, ТОВ

Україна
м. Кропивницький

Вогнезахисні, хімстійкі, антикорозійні та антибактеріальні геополімерні композиції. Ексклюзивні властивості сумішей GEOFIP™ визнаються деревообробними підприємствами та виробниками будівельних матеріалів на міжнародній торговій арені (Польща, Німеччина, Франція).

Гідробест, ТОВ

Україна
Київська обл.
с. Петрівське

Виготовлення рукавів з приєднувальною арматурою високого та низького тиску, фрикційних гальмівних дисків, сильфонів і сильфонних компенсаторів для авіаційної техніки.

Гіропракт, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво автожирів.

Гранд Текстиль, ТОВ

Україна
м. Київ

Тканини та фурнітура для одягу та спорядження.

Грілекс

Україна
м. Київ

Грилі найвідоміших та найпопулярніших брендів світу: Char‑Broil, Saber, FireMagic, Dancook, Oklahoma Joe's.

Гудлок, ТОВ

Україна
м. Київ

Матричні механічні замки.

Дагаз‑СОЕ, ПП

Україна
м. Дніпро

Виробництво форменого одягу для вищого офіцерського складу. Фуражки формені. Вишивка канителлю. Одяг підвищеної видимості. Протиударні засоби захисту.

Датагруп, ПрАТ

Україна
м. Київ

Передача даних, міжнародний транзит трафіку, супутниковий зв'язок.

Девіро, ВІК, ТОВ

Україна
м. Дніпро

Повно‑циклове підприємство з проектування та виробництва безпілотних авіаційних комплексів зі спеціалізованим програмним забезпеченням.

Делім‑Україна, Спільне українсько‑нідерландське підприємство, ТОВ

Україна
м. Львів

Комплектуючі для уніформи та захисного одягу.

Дельта Електро Оптика, ТОВ

Україна
м. Київ

Прилади нічного та тепловізійного бачення. Системи охорони стаціонарного та мобільного використання. Розробка, проектування та виготовлення приладів нічного та тепловізійного бачення.

Дельта Преміум, ТОВ

Україна
м. Київ

Перша компанія в Україні, що виробляє контейнери з ударостійкого пластику будь‑якої складності для захисту крихкого обладнання в самих екстремальних умовах перевезення і зберігання.

Демінінг Солюшнс, ТОВ

Україна
м. Київ

Надання послуг з гуманітарного розмінування, постачання засобів індивідуального захисту виробництва компанії Security Devices (Pvt) Ltd (Зімбабве).

Державний науково‑дослідний інститут авіації

Україна
м. Київ

Державний науково‑дослідний інститут авіації є державною науковою установою, яка призначена для провадження наукової, науково‑технічної діяльності з метою вирішення завдань щодо проведення єдиної державної політики з питань науково‑технічного супроводження робіт із забезпечення експлуатації, ремонту, модернізації і продовження строку експлуатації авіаційної техніки державної авіації.

Державний науково‑дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки

Україна
м. Київ

ДНДІ ВС ОВТ є головною спеціалізованою науково‑дослідною установою Збройних Сил України, яка призначена для проведення випробувань, перевірки, аналізу та оцінки відповідності(сертифікації)розробленого озброєння, військової та спеціальної техніки, їх складових частин для Збройних Сил України та інших військових формувань сил оборони, наукових досліджень з проблем випробувальної діяльності та сертифікації.

Державний науково‑дослідний інститут МВС України

Україна
м. Київ

Державний науково‑дослідний інститут МВС України ‑ провідна наукова установа Міністерства внутрішніх справ. Інститут створено згідно з постановою Кабінету Міністрів України 8 вересня 2005 року. За цей час проведено численні науково‑дослідні та дослідно‑конструкторські роботи, упроваджено у практику правоохоронної діяльності сучасні зразки озброєння, засобів бронезахисту, спецавтотранспорту, криміналістичної та спеціальної техніки; зроблено вагомий внесок у правове забезпечення протидії злочинності та створення сучасної поліції європейського типу.

Державний науково‑дослідний інститут хімічних продуктів

Україна
м. Шостка
Сумська обл.

Проектування і розробка боєприпасів різного класу і призначення та їх складових частин; розробка рецептур, технологій та обладнання з виготовлення промислових вибухових речовин, засобів піротехніки; розробка технологій і створення виробництв утилізації боєприпасів та їх складових частин.

ДЖИ.ТІ.ЕЛ, ТОВ

Україна
м. Київ

Ексклюзивний постачальник продукції ТМ «Peri»: тканини габардин, атлас, підкладка, липучка, світловідбиваючі стрічки, голки та ін. Ножиці KAI (Japan), тканини з радіальним вигином, мульті універсальні тканини тощо.

Діджітал енд аналог сістемс, ТОВ

Україна
м. Київ

Обладнання та послуги по виявленню каналів витоку інформації; протидія витоку інформації; металодетектори для служб безпеки та ін.

ДІНТЕМ, УНДКТІ, ДП

Україна
м. Дніпро

Проведення науково‑дослідних та дослідно‑конструкторських робіт (НДДКР) і розробка рецептур гум та ГТВ на їх основі для комплектації ракет‑носіїв, космічних апаратів та їх складових частин, виробів бронетехніки, авіації, суднобудування, залізничного транспорту.

Дніпровський завод спеціальних труб, ТОВ

Україна
м. Дніпро

Виробник труб, прутків, проволоки, крутозігнутих відводів з нержавіючих, жаростійких сталей і сплавів, титану, а також тугоплавких металів. Послуги з глибокого свердління.

Доля і Ко., Лтд., ТОВ

Україна
м. Київ

Радіообладнання, цифрові системи радіозв'язку, транкінгові системи, професійні та споживчі радіостанції.

Дослідно‑проектний центр кораблебудування, ДП

Україна
м. Миколаїв

Проектування бойових надводних кораблів і катерів, допоміжних суден і спеціальних плавучих споруд для ВМС ЗС України, Державної прикордонної служби та на експорт.

Дрогобицький завод автомобільних кранів, ВКФ, ТОВ

Україна
Львівська обл.
м. Дрогобич

Автомобільні крани під торговельною маркою «СИЛАЧ» з телескопічною стрілою вантажопідйомністю 18т., 25т., 28т., 32т., 35т., 50т. на шасі МАЗ, КрАЗ та ін.

Експерт, НВК, ТОВ

Україна
м. Київ

Спеціалізується на розробках, виробництві та постачанні криміналістичної техніки, обладнання, приладів і технічних засобів для правоохоронних органів. Також компанія є постачальником сучасної криміналістичної техніки, витратних матеріалів і програмного забезпечення провідних світових виробників.

Електронні компоненти та засоби обчислювальної техніки, ТОВ

Україна
м. Київ

Поставка промислового обладнання, комп'ютерів та комплектуючих.

Електронно‑оптичні прилади, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво оптичних приладів і фотографічного устаткування.

Елсис, ТОВ

Україна
м. Полтава

Розробка та серійне виробництво електронних приладів НВЧ діапазону загального та спеціального призначення.

Е С У, ТОВ

Україна
м. Київ

Комплексні рішення у сфері безпеки. Системи забезпечення охорони та безпеки периметру, державного кордону, об'єктів критичної інфраструктури.

Есрай Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Постачання програмного забезпечення компанії Esri. Технічна підтримка, консультаційні послуги, супроводження геоінформаційних проектів.

Еста ЛТД, ТОВ

Україна
м. Миколаїв

Спеціалізується на розробці та виробництві виробів із композитних матеріалів.

ЕТАЛ, Електромеханічний завод, ТОВ

Україна
Кіровоградська обл.
м. Олександрія

Електротехнічна продукція: магнітні пускачі, друковані плати та мембранні клавіатури, низьковольтне комплектне обладнання: шафи, щити, ящики.

Житомирський бронетанковий завод, ДП

Україна
Житомирська обл.
смт Новогуйвинське

Виготовлення, капітальний ремонт та модернізація легкоброньованої техніки різних модифікацій.

Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова

Україна
м. Житомир

Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова готує фахівців розвідки, інформаційної безпеки, радіоелектронної боротьби, захисту інформації, застосування безпілотних авіаційних комплексів.

Завод 410 цивільної авіації, ДП

Україна
м. Київ

Діагностика, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання і модернізація літаків і вертольотів.

Завод імені В.О. Малишева, ДП

Україна
м. Харків

Випуск та модернізація важкої і легкої бронетехніки для МО України і інозамовників. Це танк БМ «Оплот», модернізація танка Т‑64 до виду БМ «Булат», бронетранспортери БТР‑3, БТР‑4, модернізація бронетранспортерів БТР‑50.

Завод точної механіки, НТК, ДП

Україна
Хмельницька обл.
м. Кам'янець‑
Подільський

Виробництво автоматичного артилерійського озброєння, а також запасних частин і комплектуючих.

Зоря‑Машпроект, НВКГ, ДП

Україна
м. Миколаїв

Розробка, виробництво і модернізація газотурбінних двигунів для військових, торговельних і пасажирських суден, а також газоперекачувальних агрегатів.

Ібіс, ТОВ

Україна
м. Київ

Роздрібна торгівля мисливською зброєю, екіпіруванням. Є представником наступних марок: Browning, Winchester, Fabarm, Beretta, Caesar Guerini, Piotti, Remington, Walther, Zeiss, Aimpoint і Swarovski.

Ізюмський приладобудівний завод, ДП

Україна
Харківська обл.
м. Ізюм

Оптичне виробництво, приладобудування.

Імідж Д

Україна
м. Київ

Обкладинки на різні види документів, спорядження для силових структур.

Імпульс, НТК, ДП

Україна
м. Київ

Розробка та виробництво засобів обробки та захисту інформації для використання військовими у зоні АТО.

Імпульс, ШКЗ, КП

Україна
Сумська обл.
м. Шостка

Виробництво засобів ініціювання вибуху та виробів, що містять вибухові речовини та піротехнічні сполуки.

Інспецпром, ТОВ

Україна
м. Чернігів

Виробництво зброї та боєприпасів, наземного обладнання для обслуговування вертольотів, спеціалізованої датчикової апаратури, тари для боєприпасів.

Інтерактивні системи плюс, ТОВ

Україна
м. Київ

Симулятори бойових дій, лазерні інтерактивні стрілецькі тренажери, лазерні тири.

ІнтерПроІнвест, ТОВ

Україна
м. Київ

Система стабілізації та управління боєм «СИНТЕЗ» ‑ це комплекс програмно‑апаратних засобів, призначених для стабілізації ведення вогню.

Інфозахист, НВЦ, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка і виробництво військових та цивільних систем радіомоніторингу та пеленгації, радарів. Розробка і виробництво унікальних засобів технічного захисту інформації і програмного забезпечення.

Інфоком Лтд, ТОВ

Україна
м. Запоріжжя

Проектна компанія, займається автоматизацією промислових виробництв. Розробник системи управління безпілотного автомобіля (встановлена на бронеавтомобілі КрАЗ Спартан).

Іскра, НВК, КП

Україна
м. Запоріжжя

Розробник і виробник наземної радіолокаційної техніки оборонного комплексу України.

Італтекс Меріно, ТОВ

Україна
м. Чернігів

Виготовлення та постачання форменого одягу з вовняних та напіввовняних тканин власного виробництва (сукно, камволь, пряжа).

Казенне науково‑виробниче об'єднання «Форт» МВС України

Україна
м. Вінниця

Сучасне підприємство ВПК України, що займається розробкою і виробництвом стрілецької зброї, боєприпасів та спецзасобів.

Керхер, ТОВ

Україна
м. Київ

Офіційний український представник торгових марок Kärcher і Futuretech (Німеччина).

Київгума, ТОВ

Україна
Київська обл.
м. Бровари

Національний виробник засобів тактичної медицини європейської якості: джгути‑турнікети, назофарингеальні повітроводи, оклюзійні пов'язки, аптечки універсальні, АМЗІ, аптечки для підрозділів спецпризначення, а також для цивільного використання.

Київський бронетанковий завод, ДП

Україна
м. Київ

Виробництво легкого бронетанкового озброєння, капітальний ремонт та модернізація бронетанкової, інженерної та бойової техніки, ракетно‑артилерійського озброєння, виготовлення запасних частин для бронетанкового озброєння і техніки.

Київський завод автоматики, НВО, ПАТ

Україна
м. Київ

Єдиний конструкторсько‑технологічний та виробничий комплекс, який має високий рівень оснащеності з виробництва електромеханічних приладів та систем управління мінно‑торпедної та ракетної зброї, бронетанкової техніки, космічних апаратів і морських навігаційних комплексів.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Україна
м. Київ

Київський національний університет імені Тараса Шевченка ‑ це класичний університет дослідницького типу, співпраця з яким дозволить отримати найякісніші науково‑технічні послуги.

Київський національний університет технологій та дизайну

Україна
м. Київ

Київський національний університет технологій та дизайну є багатопрофільним навчально‑культурним та науково‑інноваційним комплексом із широко розвиненою інфраструктурою та сучасною матеріально‑технічною базою, який здійснює підготовку кваліфікованих фахівців та виконує науково‑інноваційні проекти для індустрії моди.

Київський радіозавод, АТ

Україна
м. Київ

Розробки нових технологій. Повний цикл виробництва. Вироби з металу будь‑якої складності.

Колодач, ТОВ

Україна
м. Вінниця

Великий модельний ряд виробів в категоріях туризму і полювання, мультитулів, спортивного метання, міського типу, прихованого носіння, а також тактичних ножів і сокир.

Компанія Крокус‑Ком., ПП

Україна
м. Миколаїв

Розробка та виробництво апаратури зв'язку: SHDSL та оптичні модеми, конвертори, радіорелейні, диспетчерські, гучномовні системи, мультиплексори, IP рішення, ІКМ апаратура.

Контрон‑Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Офіційне представництво міжнародного холдингу Kontron AG. Спеціалізація: виробництво вбудованого комп'ютерного обладнання для подальшого застосування в авіаційно‑космічних системах і системах військового призначення.

Краматорський завод важкого верстатобудування, ПрАТ

Україна
Донецька обл.
м. Краматорськ

Верстатобудування, загальне машинобудування, механообробка, металургія, виготовлення ВЕУ.

КРУК Індастріс

Україна
м. Київ

Збройовий тюнінг.

Кузня на Рибальському, Завод, ПАТ

Україна
м. Київ

Кораблі, патрульні та десантні катери, бронемашини Тритон, бойові модулі (ПБМ, ПБМ‑міні), морські арт. установки (КАУ‑30, КАУ‑30М), гранатомет УАГ‑40.

Кузня Петра

Україна
Полтавська обл.
с. Трудолюб

Кузня Петра презентує свою продукцію виробів: клинки до ножів, ножі, клинки до довгоклинкових виробів, шаблі, шашки, катани, мечі з дамаської, булатної та інших сталей.

Латек, ТОВ

Україна
м. Харків

Очолює збройний напрямок концерну Сафарі і займається виробництвом і реалізацією зброї (пневматичної, травматичної, під патрон Флобера, вогнепальної гладкоствольної мисливської та спортивної), спортивного обладнання та інвентарю.

Ліга оборонних підприємств України, ГС

Україна
м. Київ

Неурядове об'єднання приватних підприємств і організацій‑виробників/розробників продукції оборонного та подвійного призначення.

Логіка, КБ, ТОВ

Україна
м. Київ

Бойова система управління тактичної ланки «Кропива»; тренажери для навчання екіпажів та окремих військових спеціальностей; маршрутизатор спеціалізований «Тенета‑М».

Лохвицька кузня

Україна
Полтавська обл.
м. Лохвиця

Лохвицька Кузня презентує ковані мисливські, рибальські, кухонні та повсякденні ножі з авторської дамаської та інших моносталей.

Лтава, Завод, ПАТ

Україна
м. Полтава

Розробка і виготовлення електронних компонентів: комутаційних виробів, контактних пристроїв, з'єднувальних розеток, супутників‑носіїв для ІС.

Луч, ДККБ, ДП

Україна
м. Київ

Розробка, виробництво, ремонт, модернізація та утилізація керованих засобів ураження.

Львівський бронетанковий завод, ДП

Україна
м. Львів

Капітальний ремонт танків, танкових тягачів, інженерних машин.

Львівський державний авіаційно‑ремонтний завод, ДП

Україна
м. Львів

Ремонт авіаційної техніки військового призначення. Спеціалізація заводу ‑ фронтові винищувачі і винищувачі‑бомбардувальники типу «МіГ».

Люкс Презент, ТОВ

Україна
м. Київ

Елітні подарунки, гравірування.

Мадек, НВП, ТОВ

Україна
Київська обл.
м. Буча

Створення та обслуговування систем резервного і незалежного енергозабезпечення.

Меридіан ім. С. П. Корольова, ВАТ

Україна
м. Київ

Виробництво радіовимірювальної апаратури (аналізатори спектру, прилади вимірювання часу, синтезатори і генератори частоти, апаратура спеціального призначення), радіоприймачів, засобів персоналізації комп'ютерних і телекомунікаційних систем.

Меркурі Технолоджи, ТОВ

Україна
м. Одеса

Виробництво оптичних приладів і фотографічного устаткування.

Мета, НВФ, ПП

Україна
Черкаська обл.
м. Умань

Мачти телескопічні від 3 до 18 м; пересувні  та автономні освітлювальні установки; пересувні причепні установки зв'язку.

Мир Мыслика, ІМ

Україна

Є ексклюзивним представником в Україні ряду компаній виробників іграшок з Німеччини, США, Данії.

Мить, ТОВ

Україна
Київська обл.
смт. Гребінки

Виробництво автотранспортних засобів.

МіГремонт, ЗДАРЗ, ДП

Україна
м. Запоріжжя

Модернізація, середній (капітальний) ремонт і ремонт за технічним станом літаків Су‑27, Су‑25, Су‑17 всіх модифікацій, їх агрегатів і систем, а також технічний супровід експлуатації літаків зазначених типів.

Мікротех, ПНВП

Україна
м. Харків

Розробка (70 патентів UA, WО, US) та виробництво згідно ISO9001: мікрометрів, штангенциркулів, індикаторів, нутромірів з калібруванням ISO 17025. Експорт до 39 країн (США, Німеччина, Японія, Італія, Швейцарія, Франція, Китай та інші).

Мотор, ЛРЗ, ДП

Україна
м. Луцьк

Здійснює ремонт авіаційних двигунів АЛ‑21Ф3 (до літаків Су‑17, Су‑22, Су‑24), АЛ‑31Ф (до літаків Су‑27, Су‑30), РД‑33 (до літаків МіГ‑29), газотурбінних двигунів‑енерговузла ГТДЕ‑117 (‑1), внесених коробок агрегатів ВКА і всіх їх агрегатів.

Мотор Січ, АТ

Україна
м. Запоріжжя

Багатопрофільне підприємство з розробки, виробництва, супроводу в експлуатації, ремонту та модернізації: ‑ газотурбінної техніки (сучасних авіаційних двигунів для літаків та вертольотів, газотурбінних приводів, автоматизованих газотурбінних електростанцій, газоперекачувальних агрегатів); ‑ вертольотів; ‑ металообробних верстатів з ЧПК.

Моторімпекс, ХЗТФ, ТОВ

Україна
м. Харків

Гідравлічне обладнання, гідравлічні системи, системи змащування.

Національна академія внутрішніх справ

Україна
м. Київ

Корисна модель «Пристрій для руйнування вибухонебезпечних предметів у важкодоступних місцях». Корисна модель «Гідрокумулятивний пристрій».

Національна поліція охорони МВС України

Україна

Повний комплекс охоронних послуг.

Національний авіаційний університет

Україна
м. Київ

Експериментальне двомоторне безпілотне повітряне судно М‑7Д «Небесний патруль». Мобільний безпілотний комплекс М‑10 «Око 2». Акустична система спостереження «Трембіта‑М». Інші розробки.

Національний технічний університет України, Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського

Україна
м. Київ

КПІ ім. Ігоря Сікорського є дослідницьким університетом, одним з найбільших технічних університетів Європи та світу. В університеті виконуються фундаментальні та прикладні дослідження за багатьма пріоритетними напрямами розвитку науки і технологій

Національний університет Львівська політехніка

Україна
м. Львів

Експериментальний зразок портативного приладу для вимірювання магнітного поля корабля. Макет скритної завадостійкості командної радіолінії керування безпілотними літальними апаратами (БПЛА): радіопередавальний та приймальний пристрої.

Національний університет оборони України імені Івана Черняховського

Україна
м. Київ

Випробування спеціальних захисних матеріалів на протикульну стійкість кулями калібрів від 5,45 до 14,5 мм; перевірка зразків (елементів) колективного та індивідуального захисту на відповідність ДСТУ, ГОСТ та STANAG; вимірювання швидкості та енергії кулі.

Новатор, ДП

Україна
м. Хмельницький

Виробництво бортового радіоелектронного, радіолокаційного, радіонавігаційного та іншого обладнання для авіаційної та аерокосмічної галузей.

Одеський авіаційний завод, ДП

Україна
м. Одеса

Ремонт літаків МіГ‑21 (всіх модифікацій), МіГ‑23, МіГ‑27, Л‑39, модернізацію літаків МіГ‑21 і Л‑39, ремонт авіаційних двигунів різних марок та їх агрегатів, обладнання літаючих госпіталів і салонів підвищеної комфортності для літаків транспортної авіації та вертольотів; ремонт агрегатів літаків МіГ‑29, Ан‑12, Ан‑24, Ан‑26 і Як‑40, виготовлення всіх видів гумотехнічних виробів, що працюють в середовищі авіаційного палива та мастил для будь‑яких видів авіатехніки.

ОЛІМП, ВАТ, ТОВ

Україна
Кіровоградська обл.
м. Світловодськ

Розробка та виготовлення: радіорелейні та тропосферні станції зв'язку, кузова‑фургони автомобільні, мобільні антенні опори.

Ольга Русь

Україна
м. Запоріжжя

Виробництво і реалізація різнотипного взуття, в тому числі і унікальних берців ручної роботи.

Оптокон Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Постачання волоконно‑оптичних компонентів.

Оризон‑Навігація, ДП

Україна
м. Сміла

Розробка, виробництво й ремонт обладнання систем супутникової навігації ГЛОНАСС / GPS.

ОРЦ, ТОВ

Україна
м. Київ

Продаж автоаксесуарів, підготовка позашляховиків для експлуатації в екстремальних умовах, полювання, риболовлі, а також створення і реалізація нестандартних і ексклюзивних модифікацій позашляховиків.

ОЦ Профекс, ТОВ

Україна
м. Київ

Офіційний дистриб'ютор продукції PeliTM ‑ ударостійкі захисні кейси та контейнери, а також професійне освітлювальне обладнання (ліхтарі та мобільні освітлювальні установки).

Паритет‑К, ВКП, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво та продаж сейфів та засобів для безпечного зберігання цінностей. Продукція для потреб європейського та українського споживача під ТМ GRIFFON, Hunter, MySafe, ПАРИТЕТ‑К.

Парк Київська Русь

Україна
м. Київ

Демонстрація та відтворення масштабних середньовічних баталій та лицарських боїв.

Партнер‑ВС, ТОВ

Україна
м. Житомир

Проектування, виробництво, модернізація, ремонт та встановлення полігонного обладнання для Збройних сил і Національної гвардії України: - радіокерованих мішеневих установок для тактичних навчань; - куленепробивних та щитових мішеней; - учбових центрів бойової підготовки; - систем відео контролю.

Перформерс, ТОВ

Україна
м. Київ

Оптова торгівля та дистрибуція парфумів для дому (інтер'єру), дилер таких торгових марок, як Hypno Casa, Mimi Maison, Muha.

Пирятинський делікатес, ТОВ

Україна
Полтавська обл.
с. Дейманівка

Виготовлення готових до вживання страв, страв у реторт пакетах та добових польових наборів харчування.

Південне, КБ, ДП

Україна
м. Дніпро

Науково‑конструкторська організація по розробці ракетно‑космічної техніки.

ПІМ, ПГ, ТОВ

Україна
м. Київ

Представляє на ринку продукцію світових виробників швейної фурнітури: Gutermann, YKK, KRETZER, VELCRO.

Пліт, ТзОВ, ВКФ

Україна
м. Львів

Виготовлення та монтаж периметрових систем огорож, ковані вироби та елементи, металеві сітки.

Полімер, ВКФ, ПП

Україна
м. Запоріжжя

Обладнання літальних апаратів (бортове обладнання та системи): системи навігації; бортові системи зв'язку; електрообладнання та інше.

Практика, НВО, ПрАТ

Україна
м. Київ

Виробництво броньованих транспортних засобів: тактичних бронеавтомобілів та бронетранспортерів.

Прогрес, НВК, ДП

Україна
Чернігівська обл.
м. Ніжин

Розробка і виробництво складних оптико‑електронних приладів і гіроскопічних пристосувань, що використовуються в озброєнні.

Прогрес, СЗТФ, ДП

Україна
м. Київ

Реалізація сучасної військової техніки поточного виробництва та технологій.

Промоборонекспорт

Україна
м. Київ

Експорт та імпорт товарів та послуг військового та спеціального призначення, які виробляються і надаються українськими підприємствами.

Протон, ЦКБ, ДП

Україна
м. Харків

Розробка нових видів радіостанцій.

Радіонікс, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка, виробництва і модернізації військової техніки в сегменті радіолокаційних і оптико‑електронних систем управління озброєнням, засобів навігації та зв'язку.

Радіо Сатком Груп, ТОВ

Україна
м. Київ

Офіційний учбово‑сервісний центр L3Harris в Україні проводить навчання та консультації персоналу по роботі з обладнанням Harris, технічне обслуговування та ремонт обладнання, надання технічної допомоги, підготовку інструкцій та настанов що до ефективного використання обладнання тощо.

Реатрон, НВП, ТОВ

Україна
м. Дніпро

Створення апаратно‑програмних засобів обробки, обчислення, управління і контролю та їх інтеграція в керовані системи та агрегати з різними ступенями складності.

Реласт, ТОВ

Україна
м. Дніпро

Український виробник тканих ремінних, окантувальних та еластичних стрічок.

Рода‑Комп'ютер, ТОВ

Україна
м. Київ

Захищене ІТ обладнання для екстремальних умов експлуатації. Основні торгівельні марки: Roda і Terra (Німеччина).

Роде унд Шварц Естеррайх Гезельшафт м.б.Х., Представництво

Україна
м. Київ

Провідний світовий виробник обладнання для захищеного зв'язку, рішень для радіомоніторингу (радіоконтролю), контрольно‑вимірювальних приладів, обладнання для кібербезпеки, телерадіомовлення та мультимедіа.

Рось ‑ Гума, ТВП, ТОВ

Україна
Київська область
м. Біла Церква

Виробництво та постачання рукавів для авіаційної та бронетехніки, а також широкий асортимент ГТВ , прокладок та ремкомплектів для вантажної техніки.

Рубін‑2017, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво боєприпасів.

Сатурн, НВП, ПрАТ

Україна
м. Київ

Проектування, виготовлення та постачання виробів електронної техніки для: наземних систем супутникового зв'язку, мобільних комплексів радіорозвідки та радіоелектронної боротьби.

СВ АЛЬТЕРА Київ, ТОВ

Україна
м. Київ

Дистриб'ютор електротехніки і систем автоматизації. У портфелі компанії такі рішення та продукти для безпеки: пристрої керування та індикації для застосування у важких умовах експлуатації; поворотні системи стеження; системи та компоненти функціональної безпеки; серводвигуни та системи керування, позиціонування; мотор‑редуктори змінного струму Transtecno; лінійні та кутові системи вимірювання тощо.

СЕА Електронікс Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво світлодіодних світлофорів і засобів керування дорожнім рухом, паркоматів і паркувальних систем.

Селтон, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво фільтрів на авіаційну та військову спецтехніку для очищення гідравлічних та технічних рідин, масел, повітря.

Сервісний центр Шарк

Україна
м. Дніпро

Заточка інструментів.

Сівертекс, ТОВ

Україна
м. Чернігів

Виготовлення чоловічого та жіночого одягу, спецодягу, форменного одягу, речового майна для силових структур (палатки, тенти).

Сігма Технолоджи, ТОВ

Україна
м. Київ

ТОВ Сігма Технолоджи є українським виробником сучасної тепловізійної та нічної оптики цивільного та військового призначення, і офіційним представником багатьох іноземних компаній.

Сімметрон‑Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Дистриб'ютор провідних міжнародних виробників та торгових марок електронних компонентів, обладнання та інструментів.

Січ‑Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво джгутів та бронежилетів.

Скаетон, Авіаційна виробнича компанія, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка і постачання безпілотних літальних апаратів класу «малий тактичний» і надлегких літаків для численних повітряних рішень.

Скайстеп, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка, виробництво та продаж спеціалізованого взуття.

Скіф, НВК, ТОВ

Україна
м. Харків

Системи комплексного забезпечення безпеки і системи озброєння; система для індивідуальної тактичної та вогневої підготовки.

Скоро

Україна
м. Одеса

Розробка і випробування гібридного спорядження для активного відпочинку, туризму, екстріму та інших пригод.

Смарт Діфенс, ТОВ

Україна
м. Київ

Охоронне обладнання (детектори, радіостанції, охорона периметру).

Союз‑текстиль, ТОВ

Україна
м. Київ

Постачальник вовняних і напіввовняних тканин відомчого призначення виробництва Мінського камвольного комбінату.

Спаринг‑Віст Центр, НВП, ПП

Україна
м. Львів

Виробництво систем радіаційного контролю і дозиметрів під торговою маркою ЕКОТЕСТ.

Спецоборонмаш, ДП

Україна
м. Київ

Сфера діяльності: виробництво спеціалізованої авіаційної техніки, виробництво систем активного та динамічного захисту; виробництво бойових частин боєприпасів, ракет, виробництво термобаричних гранат, комерційна діяльність.

Спецтехноекспорт, ДГЗП

Україна
м. Київ

Ведення експортно‑імпортної діяльності на зовнішніх ринках озброєнь.

Спецтехномаш, НВЦ, ТОВ

Україна
Полтавська обл.
м. Кременчук

Виробництво та реалізація обладнання для виготовлення боєприпасів, вузлів, деталей, комплектуючих, інструменту та спеціальної технологічної оснастки.

Спецтехскло А

Україна
Донецька обл.
м. Констянтинівка

ТОВ «Спецтехскло А» виготовляє скління кабін пілотів літаків та гелікоптерів.

Спрут Арсенал, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка та виробництво нової вітчизняної кулестійкої колісної системи.

СТА електроніка, ТОВ

Україна
м. Київ

Імпорт та продаж обладнання для систем безпеки. Дилер торгових марок Avigilon, Sensurity, Gmafcon, Gunnebo, Ronyo, Optex.

Ствол, ТОВ

Україна
м. Одеса

Ексклюзивний представник міжнародних виробникiв зброї, оптики, боєприпасів та аксесуарів.

Сторожук, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво конструкцій для спецтехніки.

Сучасні оптичні технології, ПП

Україна
м. Київ

Розробка та виготовлення інтерференційних вузько смугових світлофільтрів в УФ, видимій та інфрачервоній областях спектру для приладів наведення, аналітичного та наукового приладобудування.

Схід‑Пласт, ТОВ

Україна
м. Харків

Виробництво ґудзиків та фурнітури: пряжки, фіксатори, обмежувачі, кінцевики, крючки, напівкільця, ремені ЗСУ, знаки розрізнення ЗСУ, ДСНС, поліції, прикордонників та моряків.

Тактичні системи, ТОВ

Україна
м. Київ

Постачає в Україну товари військового призначення та стрілецьке озброєння, аксесуари для зброї, спорядження та засоби екіпірування.

Таргет, СКБ, НВК, ТОВ

Україна
м. Київ

Пасивні системи моніторингу радіо електронного оточення та супроводження повітряних цілей.

Таско, Корпорація

Україна
м. Київ

Виготовлення, ремонт, модернізація та утилізація боєприпасів до військової зброї, виробництво, ремонт вогнепальної зброї невійськового призначення.

Таланлегпром, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво взуття. Оптова та роздрібна торгівля взуттям.

Текспротект, ТОВ

Україна
м. Харків

Офіційний представник компанії Miilux Ltd, постачальник високоміцної сталі.

Телекарт‑Прилад, ТОВ

Україна
м. Одеса

Створення систем зв'язку тактичної ланки управління військами.

ТЕМП‑3000, НВП, ТОВ

Україна
Київська обл.
смт Ворзель

Виготовлення індивідуального та колективного бронезахисту на основі матеріалів власного виробництва. Тактичні захисні костюми і екіпірування.

ТЕМП, Завод, АТ

Україна
м. Хмельницький

Завод «ТЕМП» пропонує повний цикл послуг: розробка конструкторської документації, виготовлення продукції, монтажні та пусконалагоджувальні роботи, навчання персоналу, гарантійний та післягарантійний сервіс.

Термал Віжн Текнолоджіс, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробник і виробник тепловізійних приладів: приціли, прилади нічного бачення, моно‑ та бінокуляри.

Термо Проджектс Україна, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка, продаж та встановлення систем опалення, кондиціонування та вентиляції для військової техніки.

Техімпекс, НВК, ТОВ

Україна
м. Київ

Ремонт та модернізація військової техніки.

Технологія Україна, НВФ, ТОВ

Україна
м. Вінниця

Виробник кліматичного обладнання, призначеного для проведення дослідів.

Торгзаказ, Фабрика

Україна
м. Харків

Виробництво шевронів та нашивок з ПВХ (резини), пошиття одягу.

Трайдент Дефенс, ТОВ

Україна
м. Дніпро

ArtOS ‑ комплекс управління вогнем артилерійських підрозділів; My Pol ‑ сучасний програмний комплекс комунікації між поліцією і громадянами.

Трекінг, ТМ

Україна
м. Київ

Захисні шкарпетки для туристів, спортсменів, рибалок, мисливців, військових, охоронців.

Трител, ТОВ

Україна
м. Київ

Спеціалізується на розробці та серійному виробництві засобів спеціального зв'язку, криптографічного захисту інформації, засобів протидії технічним розвідкам.

Українська агенція з перспективних науково‑технічних розробок, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво обладнання зв'язку, оптичних приладів, технічні випробовування та дослідження.

Українська Асоціація Дрон Перегонів, ГС

Україна
м. Київ

Ukrainian Association of Drone Racing є неприбутковою організацією загальноукраїнського масштабу, яка спеціалізується на популяризації та розвитку безпілотних технологій, спортивних дронів і змагань дронів (FPV Drone Racing) в Україні та світі.

Українська Бронетехніка, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка, виготовлення і модернізація озброєння та військової техніки.

Український державний хіміко‑технологічний університет

Україна
м. Дніпро

Забезпечення розвитку електрохімічної науки, створення та впровадження конкурентоспроможних гальванічних технологій та захисту від корозії.

Український науково‑дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України (ІСТЕ СБУ)

Україна
м. Київ

Інститут є державною спеціалізованою експертною, науково‑дослідною установою, яка здійснює наукову, науково‑технічну, науково‑організаційну, судово‑експертну діяльність, виконує функції експертної служби СБУ, забезпечує виготовлення СТЗ і спецтехніки та бере участь у їх впровадженні в практичну діяльність.

Укрінмаш, ДГЗІФ

Україна
м. Київ

Торгові поставки озброєння, боєприпасів, техніки спеціального призначення.

Укрінтех, НВП, ТОВ

Україна
м. Харків

Обладнання для: механічних випробувань, металографії та витратні матеріали; аналіза хім.складу металів; для НК і ТД, контролю, якості матеріалів, газових та водних середовищ; технічної діагностики літаків та спецтехніки.

Укроборонпром, ДК

Україна

Державне об'єднання багатопрофільних підприємств оборонної промисловості України. Розроблення, виготовлення, модернізація, ремонт та утилізація військової і спеціальної техніки та боєприпасів.

Укроборонсервіс, ДП

Україна
м. Київ

Реалізація інтересів України у сфері експорту та імпорту продукції та послуг військово‑технічного та спеціального призначення.

УКРОП., ТОВ

Україна,
Київська обл.
с. Квітневе

Товариство з обмеженою відповідальністю «УКРОП.» ‑ єдине в Україні недержавне підприємство, яке на власній виробничій базі успішно проектує та розробляє сучасну нарізну військову стрілецьку зброю.

Укррадіопром, НВП, ТОВ

Україна
м. Харків

Кабельно‑провідникова продукція.

Укрснабсоюз

Україна
 м. Дніпро

Виробництво стрічок (еластичних, брючних, корсажних), ременів та шнурів для швейної промисловості.

Укрспецекспорт, ДК

Україна
м. Київ

Уповноважений державою посередник у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності у сфері експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення.

Укрспецтехніка, ХК, ПрАТ

Україна
м. Київ

Розробка, виробництво і модернізація радіолокаційних комплексів виявлення повітряних, наземних і надводних цілей; автоматизованих систем управління військами та розвідкою.

Укртекстильснаб, ТПП, ПП

Україна
м. Дніпро

Виробництво тканих стрічок та шнурів спеціального призначення.

Укртехмед Інновейшн, ТОВ

Україна
м. Київ

Виробництво та продаж продукції  медичного призначення ‑ гідрогелеві пов'язки медичні стерильні АРМА‑ГЕЛЬ+, голки атравматичні, нитки та стрічки  хірургічні.

УкрШелтер, ПП

Україна
м. Хмельницький

Виготовлення маскувальних сіток для військових потреб, одягу військового призначення та одягу для мисливців.

ФЕД, ПрАТ

Україна
м. Харків

Розробка, модернізація, виробництво та ремонт агрегатів для авіаційної галузі.

ФЕД, ХМЗ

Україна
м. Харків

Серійне виготовлення, ремонт і модернізація агрегатів для гідравлічних, паливних та електричних систем авіаційної техніки.

Фіансо, ТОВ

Україна
м. Київ

Швейні нитки, тасьма та текстиль.

Фларм, ТОВ

Україна
м. Київ

Розробка і модернізація зброї. Пістолети, кулемети, гранатомети.

Фотоприлад, НВК, ДП

Україна
м. Черкаси

Системи прицілювання, наведення і управління вогнем бронетанкової техніки, бойових вертольотів, артилерії; системи управління протитанкових ракетних комплексів вертольотів і наземних засобів; прилади нічного бачення; апаратура обробки матеріалів аеро‑ і космічної фоторозвідки.

Хадо‑Холдінг, ТОВ

Україна
м. Харків

Виробництво великокаліберної зброї, гвинтівок «Snipex», виробництво засобів для догляду за зброєю.

Хаммер‑Маркет, ТОВ

Україна
м. Київ

Комплексне рішення з догляду за зброєю усіх типів.

Харківське конструкторське бюро ім. О.О.Морозова, ДП

Україна
м. Харків

Розробка, виробництво і модернізація бронетанкової техніки, інженерної техніки, а також високотехнологічних засобів навчання для бойових броньованих машин.

Харківський завод засобів індивідуального захисту, ТОВ

Україна
м. Харків

Бронежилети, бронеплити, тактичне спорядження, ПТК «Хижак».

Харківський завод спеціальних машин, ДП

Україна
м. Харків

Розроблення, виготовлення, реалізація, ремонт, модернізація та утилізація озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів; розробка, виробництво засобів технічного обслуговування для ремонту бронетехніки та іншого озброєння; виробництво військових транспортних засобів.

Харківський національний університет радіоелектроніки

Україна
м. Харків

Університет має у своєму складі потужний дослідний завод, здатний виконувати малосерійне виробництво, низку дослідницьких лабораторій різноманітного профіля та Центр колективного користування науковим обладнанням, орієнтований на проведення експериментальних досліджень у галузях оптоелектронних і лазерних технологій.

Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г. Шевченка, ДП

Україна
м. Харків

Розробка і постачання програмно‑технічних комплексів (ПТК) автоматизованої системи управління енергоблоків для різних типів електростанцій.

Хатіса, ІТК, ТОВ

Україна
м. Київ

Проектування, продаж та монтаж систем забезпечення безпеки та контролю. Представляють торгові марки EBS, Amiko, Aventura, eSurv.

Хіммельтек, ТОВ

Україна
м. Київ

Місія компанії полягає в задоволенні потреб клієнтів у широкому асортименті тканин.

Хмельницький національний університет

Україна
м. Хмельницький

Хмельницький національний університет ‑ найбільший на Поділлі вищий заклад освіти, в якому на 6 факультетах навчається близько 6 тис. студентів за 50 спеціальностями.

Центр‑А, ТОВ

Україна
Київська обл.
с. Квітневе

Спеціалізований навчальний заклад для професійної підготовки і вдосконалення компетенцій у сфері безпеки.

Центральний науково‑дослідний інститут озброєння та військової техніки Збройних Сил України

Україна
м. Київ

Центральний НДІ ОВТ ЗС України має функцію головної науково‑дослідної установи Замовника з дослідження проблем воєнно‑технічної політики у сфері розвитку озброєння і військової техніки та здійснює свою діяльність через проведення фундаментальних, пошукових та прикладних досліджень.

ЦСП САР, ТОВ

Україна
м. Одеса

Домедична та невідкладна медична допомога, навчання з охорони праці, з протипожежної безпеки.

Чайка, Школа Автодрому, ТОВ

Україна
м. Київ

Школа контраварійного водіння. Проведення тренінгів: починаючий водій, контраварійне водіння, спортивні програми.

Шепетівський ремонтний завод, ДП

Україна
Хмельницька обл.
м. Шепетівка

Ремонт систем реактивно‑артилерійського озброєння.

ЮАлекс Дизайн Лтд., НВФ, ТОВ

Україна
м. Миколаїв

Розробка, виробництво та продаж телекомунікаційного обладнання та спеціальних технічних засобів.

Юго‑Запад, Агентство Інформаційної Безпеки, ТОВ

Україна
м. Одеса

Розробка і впровадження комплексної системи безпеки; виробництво датчиків охорони периметра.

МЕДІА‑ПАРТНЕРИ

Назва

Країна, місто

Номенклатура

Chip News Україна

Україна

Журнал з інженерної мікроелектроніки.

Defense Express

Україна

Інформаційно‑консалтингова компанія.

European Security & Defence

Німеччина

Спеціалізований сайт з військової тематики.

Guns review

Україна

Авторський проект відео‑оглядів зброї, прицільних пристроїв, збройових аксесуарів і збройової амуніції.

Hammer, каталог

Україна

Спеціалізоване видання.

Mil.in.ua

Україна

Завдання порталу ‑ об'єктивне інформування суспільства про опір України військовій агресії з боку Російської Федерації, процеси та реформи в силових структурах та оборонно‑промисловому комплексі.

Small Arms Defense Journal

Україна

Видання, в якому основна увага приділяється стрілецької зброї, аксесуарів, спорядження для солдата, нових продуктів, галузевим новин і оборонним виставкам.

Авиация и время, Науково‑популярний авіаційний журнал

Україна

Тематика охоплює таки тематичні розділи, як літальні апарати, авіацію у війнах, сучасні тенденції світової авіації та ін.

Безпека, каталог

Україна

Тематично погруповані збірки сайтів з безпеки.

Військо України

Україна

Спеціалізований журнал.

Інформаційне агентство Міністерства оборони України

Україна

Оперативна інформація, аналітика, ексклюзивні коментарі, інтервʼю, фоторепортажі, інфографіка, відеостріми з місця події.

Крила України

Україна

Часопис, є центральним друкованим органом Міністерства оборони України Висвітлює діяльність повітряних сил України.

Наука и техника, Журнал, Видавець ‑ ППФ Відродження

Україна

Статті присвячено історії та розвитку стрілецької зброї, сухопутного озброєння, авіації та космонавтики, флоту.

Наукові видання ХНУПС

Україна

Наукові видання Харківського національного університету Повітряних Сил.

Оборонний вісник

Україна

В журналі відображається актуальна неупереджена інформація про процеси, що відбуваються у сфері безпеки та оборони України.

Оборудование и инструмент для профессионалов

Україна

Спеціалізований журнал.

Полювання і риболовля

Україна

Спеціалізоване видання.

Промышленность в фокусе

Україна

Інформаційно‑аналітичний міжнародний технічний журнал.

RevolverClub

Україна

Статті присвячені інформації про револьвери, а також про рушниці й карабіни ручного перезарядження, самозарядну, пневматичну і холодну зброю.

СофтПресс, Видавничий дім

Україна

Найбільший в Україні видавничий дім, що спеціалізується в області інформаційно‑комунікаційних технологій, В2В‑проектів і інтернет.

Травматик, Портал

Україна

Портал присвячено засобам активної та пасивної самооборони. Основна увага буде приділена травматичній зброї та іншим засобам активної самооборони.

Федерація Крав‑Мага України

Україна

Курси самооборони на основі ізраїльського рукопашного бою крав‑мага.

Шкіпер, Мариністичний журнал

Україна

Публікації зі світу вітрильних та моторних яхт, катерів; технічні матеріали про новітні технології будівництва та експлуатації плавзасобів; про спорядження, супутні товари для спорту та відпочинку на воді.