Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Звіт за результатами проведення
Спеціалізованої виставки АГРОФОРУМ ‑ 2018

З 6 по 8 листопада на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) відбулася Спеціалізована виставка «АГРОФОРУМ ‑ 2018». Цей щорічний захід за 15 років зарекомендував себе як основній майданчик зустрічі спеціалістів АПК та традиційно проходить в рамках ключового виставкового проекту осені, який об'єднує міжнародні спеціалізовані виставки: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства».

Виставка АГРОФОРУМ 2018 КиївУ цьому році тематична направленість представленої продукції на виставці «АГРОФОРУМ» була акцентована на тепличне господарство.

Компанія «Idromeccanica Lucchini SpA» (Італія) продемонструвала свої інноваційні технології у виробництві теплиць з плівковим покриттям для садівництва і квітникарства в комплексі з найпередовішими системами зрошення й опалення з автоматизованим управлінням.

Матеріали для теплиць, зокрема агроволокно, так само як і засоби захисту рослин від заморозків, представила компанія ТОВ «ТАСКОМ.».

Виставка АГРОФОРУМ 2018 КиївЗагальну зацікавленість привернула компанія ТОВ «Астракем Україна» своїм широким спектром продукції для сільськогосподарського виробництва: засоби захисту рослин (пестициди), мінеральні комплексні добрива виробництва Саудівської Аравії.

Також варто відзначити вітчизняного виробника – ТОВ «Спецтехнологія Україна», спеціалізація котрого – виготовлення фумігантів, засобів боротьби з гризунами, засобів захисту рослин.

Виставка АГРОФОРУМ 2018 КиївКрім того, участь у виставці прийняли компанії: «Гідромаркет», «PolyBush», ТОВ «Завод гідроарматури», які є одними з провідних виробників запасних частин для сільськогосподарської техніки, гідравлічних систем, спецтехніки, техніки для комунальних служб, будівельного сектора.

Жодне підприємство в наш час не обходиться без засобів автоматизації виробництва: свої послуги для агробізнесу презентувала компанія ПП «Цифрові комунікації».

Перелік учасників

В рамках ділової програми пройшла Міжнародна науково‑практична конференція «Інженерія систем природокористування» (організатор ‑ Київський кооперативний інститут бізнесу і права).

Під час цього заходу висвітлювалися такі основні питання:
- сучасні інженерні рішення в системах природокористування для різних видів комунальних та агропідприємств;
- засоби механізації та сучасні сільськогосподарські машини;
- моніторинг стану сільськогосподарських угідь;
- охорона праці та інженерія середовища при виробництві продукції рослинництва;
- технології, обладнання для зрошення. Системи крапельного зрошення та інші.

Програма конференції

Загальна площа головного міжгалузевого проекту, у складі якого ‑ спеціалізовані виставки: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства» та «АГРОФОРУМ», склала понад 16 500 кв м.

Експозиція зібрала 342 учасника ‑ як українських, так і закордонних виробничих підприємств. Більше 8 500 фахівців отримали максимальну інформацію про сучасні технології та обладнання в різних взаємопов'язаних напрямках економіки: агропромисловому комплексі, водній галузі, ЖКГ, промисловій та будівельній сфері. Одночасно з вищевказаними міжнародними виставковими заходами пройшов Міжнародний форум «Паливно‑енергетичний комплекс України», в рамках якого ‑ виставки «Енергетика в промисловості» «Mining Industry Expo», «НафтоГазЕкспо» та «Electro Install».

В цілому масштабну експозицію і заходи ділової програми відвідало понад 14 000 фахівців.

Виставка АГРОФОРУМ 2018 Київ

Виставка АГРОФОРУМ 2018 Київ

Виставка АГРОФОРУМ 2018 Київ

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Сільгосптехніка, запчастини, комплектуючі

17,9

Рослинництво

13,7

Агрохімія

11,7

Послуги

10,2

Зберігання та пакування

9,4

Тваринництво та птахівництво

8,8

Кормовиробництво

7,3

Енергозбереження

6,1

Проектування і монтаж

5,3

Наукові та учбові заклади

4,2

Центральні та місцеві органи влади, інші органи влади

2,6

Громадські організації

1,9

Інше

0,9