Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
Х МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
PLAST EXPO UA - 2018
Х МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2018
ТА II МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ADDIT EXPO 3D – 2018

З 3 по 5 квітня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру відбулися спеціалізовані виставки:
- КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК
- PLAST EXPO UA
- ADDIT EXPO 3D

Міжнародний виставковий центр вже десятий рік поспіль організував на власному майданчику місце зустрічі для підприємств, фірм та наукових інституцій, задіяних у сфері технологій, машин і сировини для переробки полімерних матеріалів, технологій, обладнання і матеріалів для адитивного виробництва і 3D друку, а також машинобудування, металообробки, інструменту, зварювання і різання, литва, обробки поверхні, супутніх матеріалів та приладдя.

Всього 120 учасників з України, Австрії, Данії, Ірану, Індії, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Білорусі, Туреччини представили свої розробки та продукції на експозиції, взяли участь у конференц‑заходах ділової програми. Загальна площа експозиції перевищила 5 000 кв.м., протягом трьох днів роботи виставки відвідало більше 4 000 фахівців з України та зарубіжних гостей.

 

Перелік учасників

 

Керівники підприємств‑учасників охоче коментували роботу цьогорічних виставок:

ADDIT EXPO 3D 2018"Добрий день, мене звуть Микола Скрипник, я Генеральний директор компанії "Абпланалп Україна", яка вже більше 27 років постачає в Україну металообробне обладнання, верстати з ЧПУ, змащувальні рідини, запасні частини до верстатів з ЧПУ. Наша компанія має сервісну службу, в якій працює більше 10 сертифікованих сервіс‑інженерів. Ми раді взяти участь у цій виставці вперше в цьому році і маємо надію, що наступного року також будемо мати стенд. Нам подобається, що цього року багато відвідувачів виявляють підйом зацікавленості до верстатів з ЧПУ."

ADDIT EXPO 3D 2018"Доброго дня, мене звуть Антонов Андрій Леонідович. Я представляю компанію "Полімерсервіс", яка працює з 1996 року на ринку України. Основна наша місія - бути корисними для представників полімерної галузі в Україні. В основному ми пропонуємо обладнання, запасні частини, добавки і технології. У виставці Plast Expo Ua ми беремо участь другий раз. Виставка цікава тим, що сьогодні це єдиний професійний майданчик для зустрічей і спілкування підприємців і виробників полімерної продукції України. Також в рамках виставки проходять тематичні конференції, де можна обмінятися думками з іншими фахівцями і виступити з тих чи інших питань. Хочеться подякувати тим, хто займався організацією цієї виставки. Звичайно, ми будемо підтримувати цю виставку і візьмемо участь у наступному році."

ADDIT EXPO 3D 2018"Добрий день, мене звати Юрій Шафран, я займаюся продажем обладнання в компанії "ОСВ‑Технологія", місто Олешки, Херсонська область. Ми вже втретє беремо участь у виставці "Plast Expo Ua". Цього року ми показуємо дійсно нову розробку: машину для змішування сипучих матеріалів з рідкими сполучними. Крім цього, ми показуємо моделі обладнання, яке ми виробляємо вже багато років серійним способом. Для нас минулий рік був цікавим тим, що український ринок, який не був достатньо активним у попередні роки, став для нас успішним у 2017‑му, і ми розраховуємо, що 2018 рік, завдяки нашій участі у виставці та роботі на місці, також стане для нас цікавим і вигідним в усіх відношеннях."

ADDIT EXPO 3D 2018"Доброго дня, мене звати Сурен Власян, я директор приватного підприємства "Смарт Стіл", м. Чернігів. Ми займаємося постачанням металообробного обладнання і є офіційними дилерами таких марок як: BAYKAL, CANSA MAKINA, PEDRAZZOLI (Італія), та інші. Ми перший раз беремо участь у Київській технічній ярмарці і дуже задоволені кількістю відвідувачів, якістю самої виставки та роботою організаторів. Плануємо приїхати і наступного разу."

ADDIT EXPO 3D 2018"Мене звати Еннан Аширов, я представляю компанію "Калафат". Компанія "Калафат" постачає металообробне обладнання, є офіційним представником турецького виробника Dener та іспанського виробника Geka. Також у нас в Україні активно розвинутий сервіс. Виставкою дуже задоволений, вдруге беремо участь і плануємо приїхати знову. Дуже ефективна виставка. Дякую організаторам."

ADDIT EXPO 3D 2018"Я, Трунов Дмитро Анатолійович - директор інженерної компанії "Технополіс", м. Київ. Наша компанія є одним із лідерів українського ринку в області постачання програмного забезпечення для автоматизації інженерної діяльності та впровадження цих продуктів на підприємствах України. Робимо акцент на отриманні промисловими підприємствами максимального ефекту від застосовуваних сучасних інноваційних технологіях проектування та підготовки виробництва. Щорічно беремо активну участь у виставках, які організує Міжнародний виставковий центр. Не вперше беремо участь і в сьогоднішній виставці Plast Expo UA, це дуже гарний майданчик для спілкування. Варто відзначити, що в порівнянні з минулим роком приємно порадувало значне зростання кількості учасників, інтересу виробників техніки та українських товарів до сучасних технологій проектування, які дозволяють робити якісну продукцію. Спасибі МВЦ за можливість участі в заході. З радістю приймемо запрошення на наступну виставкову подію."

ADDIT EXPO 3D 2018"Добрий день, мене звати Олег Семенов. Я є регіональним менеджером відділу продажів компанії "Аrburg" (Німеччина) і відповідаю за ринок країн колишнього СНД. Компанія "Аrburg" є одним із лідерів по виробництву термопластавтоматів в різних виконаннях: гідравлічних гібридних, електричних, із зусиллям змикання від 12,5 до 650 тон. У виставці Plast Expo UA ми беремо участь вперше і наші очікування виставка виправдала. Ми зустріли багато наших існуючих партнерів і клієнтів, а найголовніше - знайшли нових потенційних замовників."

ADDIT EXPO 3D 2018"Вітаю, мене звати Марк Кантор. Наша Компанія "Міос" - національний виробник інструменту для листозгинів всіх моделей та поколінь. Ми займаємося виготовленнями інструменту понад 15 років, пропонуємо нашим замовникам високоякісну оснастку, яка відповідає всім європейським стандартам, різноманітні послуги і сервісні пропозиції для нашої оснастки, такі як: ремонт, відновлення, доукомплектація та технологічний підбір, технологічна допомога в розробці технології гнуття обробки тощо. Також ми пропонуємо на українському ринку листозгини, кутовиробні і пробивні преси нашого виробництва, під нашою торговою маркою, які оснащуються контролерами ЧПУ і іншими елементами автоматизації для покращення роботи і комплектуються нашими інструментами. Беремо участь у Київському технічному ярмарку вперше, задоволені кількістю контактів і також наповненістю виставки; думаю, що будемо брати участь і в подальших заходах."

ADDIT EXPO 3D 2018"Доброго дня, мене звати Михайло Гесаль, я комерційний директор компаній "Бджілка" та "Шіні Україна". Ми на ринку України з 1998 року. Наша основна діяльність - це проектування та виготовлення прес‑форм. Також ми постачаємо таке обладнання, як: термопластавтомати корпорації Chen Hsong, чілери Industrial Frigo, допоміжне обладнання Shini, гранулятори, екструзійно‑видувне обладнання та інше. У виставці ми беремо участь вже 10 років поспіль. Хочу сказати, що ця виставка є однією з найкращих. Відвідувачів дуже багато. Виставкою ми задоволені, обов'язково будемо брати участь і надалі. Організаторам подяка і вітання з десятирічним ювілеєм. З кожним роком щоб у вас замовників і відвідувачів ставало все більше, і не тільки з України!"

ADDIT EXPO 3D 2018"Добрий день, мене звати Євген Володимирович Кожуховський. Наша компанія "СмартПрінт" - лідер ринку адитивних технологій в Україні. Ми надаємо послуги 3D‑друку як для промислових підприємств, так і для малого та середнього бізнесу. Цього року ми повторно беремо участь у виставці Addit Expo 3D і основний акцент робимо на технології voxeljet - це 3D‑друк для ливарних виробництв. Плануємо брати участь у виставці і в наступному році, представимо нові технології, в тому числі 3D‑друк металом, тому обов'язково приходьте на наш стенд у наступному році."

ADDIT EXPO 3D 2018"Доброго дня, мене звати Володимир Однорог, я управляючий з питань торгівлі компанії "Фроніус Україна", яка працює на українському ринку з 1989 року. Ми займаємося реалізацією та сервісним обслуговуванням зварювального обладнання всесвітньо відомої компанії Fronius (Австрія). Вперше беремо участь у виставці "Київський технічний ярмарок". Дуже багато відвідувачів цікавляться нашим обладнанням. Думаю, за результатами цієї виставки керівництво буде розглядати питання участі у наступному році."

ADDIT EXPO 3D 2018"Добрий день, мене звати Любомир Йосипович Гудз. Наша компанія "Галсофт‑Сервіс" вже 15 років є представником фірми DURMA (Туреччина) - виробника металообробного обладнання. Весь цей час ми їздимо на технічні виставки, спілкуємося з потенційними клієнтами. Вже кілька сотень одиниць обладнання було продано в Україні. Поки такого роду обладнання в Україні не виробляється, ми будемо допомагати нашій промисловості."

ADDIT EXPO 3D 2018"Мене звати Сергій, я менеджер із продажів компанії PROSTIR 3D. Ми представляємо в Україні американську компанію STRATASYS, яка є світовим лідером із 3D друку. За підсумками даної виставки ми набули ряд клієнтів, яким ми допомагаємо впроваджувати адитивні технології у виробництво."

ADDIT EXPO 3D 2018"Вітаю, мене звати Ерол. Ми - консалтингова компанія з Туреччини. Беремо участь у виставках у багатьох країнах світу. Ринок полімерів Туреччини дуже розвинутий, і ми переконані, що існує високий потенціал успішного співробітництва між Туреччиною і Україною. Бажаю успіху всім учасникам та гостям виставки! Дякую."

У рамках виставок була представлена широкомасштабна програма конференцій і круглих столів з актуальних питань для сучасної промисловості: переробки пластмас та відходів, обробки поверхні, литва, адитивних технологій і 3D‑друку, комп’ютерного моделювання та впровадження інновацій у виробництво.

 

Програма заходів

 

Підводячи підсумки роботи виставок, хотілося б навести деякі статистичні дані:

ADDIT EXPO 3D 2018

ADDIT EXPO 3D 2018

ADDIT EXPO 3D 2018

ADDIT EXPO 3D 2018

Фотозвіт

Відео з виставки

Замовити стенд у 2019 році