Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
II МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ELECTRO INSTALL ‑ 2019

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»ІІ Міжнародна спеціалізована виставка низьковольтної електротехніки та електроніки «ELECTRO INSTALL», що відбулася 5 ‑ 7 листопада 2019 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру показала блискучу динаміку зростання.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»За два роки, стрімко набравши обертів, «ELECTRO INSTALL» разом із спорідненою за тематикою виставкою «Енергетика в промисловості» об'єднали професійні спільноти для обміну досвідом, встановлення продуктивних ділових контактів, демонстрації широкого різноманіття сучасного електротехнічного обладнання, енергоефективних рішень та технологій, які використовуються у всіх сферах повсякденного життя: в побуті, будівництві, промисловості, соціальній та комерційній інфраструктурі, транспорті.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Одночасно відбулися Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «НАФТОГАЗЕКСПО» та «Mining & Minerals Expo». В Україні немає аналогів проведення такого формату і масштабу заходів, що демонструють цілісну картину роботи суміжних галузей, базових для економіки держави.

Тематично взаємопов'язані виставки сконцентрували величезну кількість товарів та послуг, збільшили кількість корисних бізнес‑контактів, проклали самий короткий шлях від виробника та постачальника до споживача продукції.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Найбільшу в країні експозицію на площі більш ніж 13 000 кв.м представили 405 компаній, серед яких 99 іноземних компаній з 24 країн світу (Австрія, Білорусь, Великобританія, Німеччина, Данія, Іспанія, Італія, Китай, Литва, Південна Корея, Польща, Румунія, Саудівська Аравія, Сербія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, США, Тайвань, Туреччина, Україна, Франція, Хорватія, Чехія).

Виставкова подія привернула увагу багаточисленної цільової аудиторії ‑ представників багатьох галузей промисловості, різноманітних сфер діяльності, чия професія пов'язана з електротехнікою, електроенергетикою, електронікою, телекомунікаціями, електромеханікою, енергозбереженням, будівництвом, інжинірингом, сервісними послугами. Протягом 3 днів було зареєстровано біля 10 300 відвідувачів з України та 49 країн.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»5 листопада в урочистому відкритті виставок прийняли участь заступник Міністра енергетики та захисту навколишнього середовища України Станіслав Ковалевський, Голова підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету з питань енергетики та житлово‑комунальних послуг Верховної Ради України Михайло Бондар, Герой України, Президент Асоціації «Укргідроенерго» Семен Поташник, Президент Міжнародної Ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні Олександр Светелік, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні Її Високоповажність пані Мелінда Сіммонз, Генеральний директор МВЦ Анатолій Ткаченко та інші почесні гості.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Традиційно виставка «ELECTRO INSTALL» привернула увагу відвідувачів яскравим дизайном стендів, цікавим наповненням експозицій, натурними зразками продукції ‑ від електромеханічних реле до інтелектуально ємних мікропроцесорних пристроїв.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Широке охоплення і стрімкий розвиток сучасного ринку електротехніки стимулюють виробників, з'являється все більше гравців ринку, орієнтованих на чітку стратегію інноваційного розвитку і виробництво продукції, що відповідає вимогам завтрашнього дня.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»На експозиціях провідних компаній було представлено розмаїття широкого асортименту модульної автоматики, комплектних пристроїв, силового і комутаційного устаткування, корпусів електрощитів, виробів для електромонтажу і електроустановки, засобів вимірювання, кабельно‑провідникової продукції, ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»кабеленесучих систем, електронних компонентів і систем, світлодіодної техніки, засобів автоматизації, аналогових і цифрових технологій, установок гарантованого електропостачання.

У зоні особливої ​​уваги відвідувачів виставки опинилися:
- компанії, що входять у ТОП всесвітньо відомих і найуспішніших брендів, які задають технологічні тренди і напрямок розвитку електротехнічного ринку: Chint Electrics, Eaton Electric, ЕМКА, E.NEXT, Ergon, ETI, Legrand, Phoenix Contact, Rittal, Schneider Electric, Schréder, SEA Electronics, SICAME, WIKA та ін.;
- провідні вітчизняні та іноземні виробники десятків тисяч найменувань наукоємної продукції: обладнання, приладів, виробів, матеріалів і технологій, пов'язаних з виробництвом, передачею, розподілом і використанням електричної енергії: IEK Україна, SCaT ТМ Українські системи кабельних трас, АЛАЙ, ДКС України, Електроград, КЕАЗ Груп, Лідер Електрик, Мікрол, РЕЛСіС, AIZ (Литва), Marel (Сербія), Powerwalker ‑ Bluewalker GmbH (Німеччина), StalFlex (Польща);
- найбільші постачальники сучасних технічних рішень, інжинірингових і сервісних послуг: БРК Електрикс, Вектор‑ВС, ВМ Україна, Екніс‑Інжиніринг, Інтерлінк, Копос Електро, Мікроприлад, Новація, Реклоузер, СВ Альтера, СЕЗ‑УА, Теко Інтерфейс та ін.;
- національні експозиції Тайваню, Південної Кореї, Великобританії, Чехії.

Приємно зазначити величезний внесок компаній‑учасниць в організацію власної експозиції, дизайн вражаючих стендів, а саме: Копос Електро, ТФ‑К, Міжнародний Енергетичний Кластер, ВМ Україна та Представництво Вайдмюллер Інтерфейс ГмбХ & Ко. КГ та ін.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Сучасний стенд Вектор‑ВС привернув увагу великої кількості відвідувачів і став самим фотографованим об'єктом експозиції. Компанія Вектор‑ВС, лідер електротехнічної галузі в Україні, представила широкий асортимент обладнання у вигляді комплексних рішень. Сам стенд був досить активний, велись ділові переговори з відвідувачами та клієнтами компанії.

У рамках виставок «ELECTRO INSTALL», «Енергетика в промисловості» відбулася насичена ділова програма.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»ДЕМО‑МАЙДАНЧИК ELECTRO INSTALL ‑ 2019 два дні поспіль був зоною відкритого спілкування, комерційної комунікації учасників виставки з відвідувачами. Презентації, майстер‑класи, конкурси, розіграші призів за участю активних учасників виставки електротехнічного ринку були яскравими, цікавими і корисними для відвідувачів.

Така форма спілкування дозволяє в повній мірі реалізувати всі можливості учасника виставки, представити широкій громадськості конкретні продукти і послуги компанії, включити «зворотній зв'язок» зі споживачем, розширити взаємодію з брендом, оцінити його популярність і затребуваність.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»На Демо‑майданчику відомі компанії ознайомили реальних та потенційних клієнтів з останніми технологічними трендами, новими розробками, експлуатаційними та якісними перевагами своєї продукції.

Компанії креативно підійшли до своїх презентацій, надихаючи аудиторію цікавим контентом, розіграшами призів, вікторинами, незабутніми виступами.

Показники кількісного, якісного складу учасників та відвідувачів, збільшення експозиційної площі свідчать про значну динаміку росту. За результатами анкетування учасників виставок, 97% респондентів розглядають можливість участі в заходах наступного року.

ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019»Учасники виставки відмітили безумовні переваги Міжнародного виставкового центру ‑ це розвинена інфраструктура, рівень сервісу, зручне розташування, які в комплексі створюють максимально комфортні умови для проведення виставкових заходів.

Міжнародний виставковий центр розпочав підготовку до проведення виставкових заходів наступного року. Організатори раді запросити до участі в Міжнародній спеціалізованій виставці «ELECTRO INSTALL ‑ 2020», яка відбудеться 10 ‑ 12 листопада 2020 в одному кластері з виставками «Енергетика в промисловості» і «EcoEnergy Expo» (ребрендинг виставок «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «Екологія підприємства»).

СТАТИСТИЧНІ ДАНІ

Виставка ELECTRO INSTALL 2019

Виставка ELECTRO INSTALL 2019

Виставка ELECTRO INSTALL 2019