Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ
ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
IX СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ЄВРОБУДЕКСПО ‑ 2019

З 5 по 7 листопада на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) відбулася IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019».

Традиційно захід проходив одночасно з виставками: «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «Екологія підприємства» та «Агрофорум». Тематична пов'язаність цих заходів позитивно вплинула на ріст кількості учасників і відвідувачів виставки.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України та Асоціації міст України.

Цьогоріч IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019» об'єднала на своїй експозиції більше 65 компаній з різних регіонів України та зарубіжжя (Греції, Литви, Республіки Білорусь, Румунії). Учасники ознайомили відвідувачів із новітніми технологіями та обладнанням для будівництва, функціонування та розвитку промислового та житлового фондів, об'єктів соціальної сфери, новітніми будівельними та оздоблювальними матеріалами і конструкціями, системами комфорту та безпеки життєдіяльності.

5 листопада у церемонії урочистого відкриття взяли участь:
IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»- Бабак Альона Валеріївна – Міністр розвитку громад та територій України
- Живицький Дмитро Олексійович – Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України
- Хорєв Михайло Юрійович – Виконувач обов'язків Голови Державного агентства водних ресурсів України
- Слобожан Олександр Володимирович – Виконавчий директор Асоціації міст України
- Ткаченко Іван Анатолійович – Заступник Генерального директора ТОВ «Міжнародний виставковий центр» та інші почесні гості.

Виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019» зібрала в найкращому виставковому центрі України головних гравців будівельного ринку. Під час заходу було представлено безліч сучасних технологій та розробок.

IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»Компанія «ОТІС» ‑ один зі світових лідерів з виробництва і обслуговування ліфтів, ескалаторів і траволаторів, представила нову лінію дизайну ліфтових кабін Ambiance.

На офіційній презентації, що пройшла у рамках виставки, Віце‑президент і Генеральний директор OTIS в Східній Європі і Центральній Азії Надер Антар зазначив: «Нова лінія дизайну Ambiance дасть нашим замовникам можливість вибрати один з понад 150 варіантів оформлення кабіни і зможе задовольнити найвибагливіший запит».

Також останні технологічні розробки в сфері ліфтобудування представила компанія виробник «Могильовліфтмаш» (Республіка Білорусь).

Підприємство «Житомир‑Агробудіндустрія», виробник залізобетонних виробів для будівельної галузі, презентувало на своєму стенді:
IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»- унікальний механічний підйомник зі збільшеною площею робочої платформи, яка на відміну від аналогів забезпечує підвищену надійність,
- пневмокамерний насос НК‑40, призначений для транспортування сипучих порошкових матеріалів (цемент, глинозем і інші).

Крім того, залізобетонні вироби та конструкції, автокрани, підйомники, покрівельні матеріали, скловолокно, штукатурну склосітку, пресматеріали, вироби зі склопластику, бетонні заводи та багато іншої продукції відвідувачам виставки запропонували підприємства ‑ «ELKON» (Туреччина), «Echipamente pentru Constructii Srl» (Румунія), «А/О Евробетон», «Бетон Нова Інтернешнл», «Бучанський завод бруківки», «Кахелина», «Політек Імпекс», «Арсенал‑Центр», «Швидкість», «Сєвєродонецький Склопластик» та інші.

IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»Новий учасник виставки ‑ компанія «Вікна Perfect» спільно з компанією «Winkhaus Ukraine» представила систему розумного будинку Winkhaus smart home. Дана система об'єднує всі ресурси житла в одне ціле: всі функції і сфери будинку працюють злагоджено і максимально ефективно.

Також систему «Розумний Будинок MimiSmart» представила компанія «Мімісистемс».

IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»Різноманітне обладнання, покликане сприяти підвищеню енергоефективності житла (міжкімнатні та протипожежні двері, енергозберігаючі вікна, профільні системи, предмети віконного декору), запропонували увазі відвідувачів: Фабрика дверей «DoorWooD», «Двері Білорусії», «Лібра Зет», «Інвестолл».

Представила новинку на українському ринку компанія «Кріплат Україна» ‑ стінові панелідля обробки внутрішніх і зовнішніх стін, стель, влаштування перегородок, оформлення віконних і дверних откосів в приміщеннях і будівлях різного призначення ‑  панелі Cryplat®.

Компанія «Геофіп» презентувала нові композитні матеріали з полімерною структурою, що містять компоненти тільки мінерального походження (каоліни, водний лужний розчин силікату та модифікатори).

IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»Новинкою цьогорічної виставки стала участь підприємства «МАРТТЕХ ГРУП» ‑ офіційний постачальник систем садів на даху від Nophadrain (Нідерланди) в Україні. Компанія вже більше 30 років спеціалізується на розробці проекту, доставці та монтажі саду на даху під ключ. Відвідувачі виставки мали нагоду детальніше ознайомитися з унікальними дренажними системами та іншими аксесуарами, необхідними для створення саду на даху.

Також на демонстраційному майданчику «ЄвроБудЕкспо‑2019» різноманітне обладнання, інструмент, кріпильні вироби, енергозберігаючі вентиляційні системи, лакофарбові матеріали, хімічні добавки для бетону, цементу та інші будівельні матеріали та конструкції представили ‑ IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»«Stancolac» (Греція), «Rasmedis UAB» (Литва), «Реа Хол Сервіс» (Республіка Білорусь), «Proinvest Group Srl» (Румунія), «КМА‑Юкрейн», «Мир Крепежа», «ВентФасад 2000», «Дис Трейд», «Доронік‑Україна», «Компанія Тривіта», «Енкібуд», «Індустріальні Фарби», «Олтрейд», IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»«Політех, Інженерна компанія», «Сітка Захід Україна», «Сфера‑Фасад», «Теплоантикорзахист», «Хенкель Баутехнік Україна», «Холлі Індастріал», «Дайвер», «Композит» та інші, фахівці у галузі архітектури, ремонту і дизайну ‑ «Danica», «EcoSlate» та «Агенція будівельних експертиз», індивідуальні засоби захисту ‑ «Консафеті», «Спецторгальянс». Свою продукцію, присвячену зовнішньому та внутрішньому облаштуванню і оздобленню осель, продемонстрували ‑ «Агаюгсервіс», «Смарт Декор», «220 Вольт», «Simvolt», «Джаз Лайт, «Бі. Ті. Джи.», «Ювіг» та інші.

Перелік учасників та Фотозвіт

Ділова програма

Традиційно ключовою діловою подією, яка об'єднала всі виставки, став XV Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства». (Організатор ‑ Міністерство розвитку громад та територій України, Асоціація міст України), в рамках якого відбулися спеціалізовані заходи, присвячені проблемам та перспективам удосконалення будівельної галузі.

Фахівцями були висвітлені наступні питання:
- підвищення енергоефективності будівель та здійснення їх термомодернізації;
- реформування сфери управління багатоквартирними будинками в рамках сучасного законодавства;
- особливості функціонування та розвитку житлово‑комунального господарства в умовах законодавчих змін, зокрема, створення ОСББ, як мотивації до підвищення рівня енергоефективності будинків.

IX Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо ‑ 2019»У рамках ділової програми виставки компанія «EKONOMBUD» провела захід‑презентацію, на якій ознайомила відвідувачів виставки з новими досягненнями в сфері тепло‑ і гідроізоляції, які може використовувати кожен, фахівці компанії розповіли про реальну можливість запуску власного бізнесу в сфері будівництва та утеплення, продемонстрували обладнання власного виробництва для напилення пінополіуретану і полісечовини.

Та, найголовніше, компанія провела краш‑тест матеріалів, де відвідувачі переконалися в потужному функціоналі, високій якості та надійності продукції «Ekonombud».
Ділова програма детальніше

На експозиції загальною площею майже 17 000 кв. м свої технології та продукцію представили 327 підприємств з 15 країн світу. Серед відвідувачів цьогорічного міжгалузевого проекту (кількість яких склала понад 8 515) ‑ керівники органів державної та виконавчої влади, фахівці будівельних, монтажних, проектних і науково‑дослідних організацій, підприємств ЖКГ, водного господарства, енергетичної та металургійної галузей, машинобудування, хімічної промисловості, працівники сільського господарства інші зацікавлені спеціалісти.

Міжнародний виставковий центр розпочав підготовку виставкових заходів наступного року. Раді запросити до участі в X Спеціалізованій виставці «ЄвроБудЕкспо», яка відбудеться 10 ‑ 12 листопада 2020 року.

Виставка ЄвроБудЕкспо 2019

Виставка ЄвроБудЕкспо 2019

Виставка ЄвроБудЕкспо 2019

Виставка ЄвроБудЕкспо 2019

Виставка ЄвроБудЕкспо 2019