Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

Video Block
МІЖНАРОДНИЙ ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР
Головний івент простір країни!

Щорічно в першу середу червня під егідою Всесвітньої Асоціації Виставкової Індустрії (UFI) проводиться Всесвітній день виставок.

Поява цього свята свідчить про визнання найважливішої ролі виставкової індустрії в економіці сучасного світу, її величезного, а найчастіше - провідного значення для інтернаціоналізації торгівлі й розвитку регіонального та міжнародного співробітництва.

Головна мета заснованого в 2016 році свята - відзначити заслуги всіх професіоналів, задіяних у підготовці, організації та просуванні виставкових заходів.

Всесвітній Виставковий День покликаний сфокусувати увагу всіх учасників світового ринку на розумінні виставок як ключового інструменту та рушійної сили розвитку економіки окремих країн і всього світу, стимулювання розвитку бізнесу та інновацій.

Виставки відкривають шлях на ринок новим компаніям і брендам, пропонують оптимальні умови для презентації продукції і сервісу, пошуку партнерів і налагодження продуктивних контактів. Виставки стимулюють виробництво та продаж, впровадження інновацій, розвиток експорту, насичення ринків новими товарами й послугами.

Виставки є найефективнішим маркетинговим інструментом, забезпечуючи для бізнесу один із найвищих показників по поверненню інвестованих у заходи коштів. Крім іншого, виставки є найважливішим джерелом інформації.

Виставки - це дуже ефективна, стійка й досить велика галузь, здатна запропонувати різні можливості для розвитку інших галузей. Це цілий особливий сегмент в економіці.

Щорічний приблизний оборот світової виставкової індустрії становить понад 100 млрд. доларів США. Близько половини цієї суми йде безпосередньо на організацію заходів, а частина, що залишилася дістається суміжним галузям (транспорт і логістика, туризм і готельний бізнес, ресторани та сервіс, медіа та ін.). Виставкова індустрія пропонує також широкі можливості працевлаштування для фахівців різних напрямків: від маркетингу, продажів, операційної діяльності до інженерно‑конструкторських, технологічних, робочих спеціальностей, а також корисну практику для студентів.

Хотілося б, щоб розвиток галузі бізнес-подій з живим спілкуванням зайняв гідне місце серед пріоритетних завдань будь‑якої держави. І професійне свято - це ще один привід звернути на це увагу урядів.

Колеги та друзі! Сердечно вітаємо всіх, хто пов'язаний з виставковою діяльністю!

Бажаємо всім яскравих та успішних проектів, нових професійних досягнень, добробуту та здоров'я!

Зі святом!