Виставки Києва, Міжнародний виставковий центр Київ МВЦ.

footerfacebookicon linkedinicon footertwittericon youtubeicon

Україна, 02002,
Київ, Броварський проспект, 15

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
V МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
НАФТОГАЗЕКСПО - 2020

Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

Підтримка:
Міністерство енергетики України

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр,
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

Незважаючи на непростий час, з 10 по 12 листопада 2020 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася V Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2020».

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 2020Міжнародний виставковий центр не мав жодних сумнівів, щодо успішного проведення цьогорічної виставки. За чотири роки проведення захід став тією платформою, де учасники та відвідувачі безпосередньо можуть побачити та доторкнутись до сучасного нафтогазового обладнання та технологій, що неможливо замінити жодними on‑line зустрічами.

Захід проходив одночасно з Міжнародними виставками «Мining & Мinerals Expo - 2020», «Енергетика в промисловості - 2020», «Electro Install - 2020», «EcoEnergy Expo - 2020» та Міжнародним енергетичним бізнес‑форумом «5Е».

Завдяки об’єднанню зусиль організаторів, учасників та відвідувачів нам вдалося підготувати та провести дійсно гідний та максимально ефективний захід. П’ять виставок паливно‑енергетичного спрямування надали можливість учасникам комплексно на одному майданчику презентувати технології, обладнання і сервіси широкому колу фахівців. Ділова програма Форуму підняла питання необхідності збільшення ефективності роботи нафтогазових підприємств, кібербезпеки енергетичної галузі та екології і екоподатків.

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 202010 листопада відбулось урочисте відкриття Форуму та виставок, в якому взяли участь:
- Державний секретар Міністерства енергетики України Володимир Бондаренко;
- Т.в.о. Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Костянтин Гура;
- Президент Міжнародної Ради з великих електроенергетичних систем СІГРЕ в Україні Олександр Светелік;
- та інші почесні гості.

Цьогорічна виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2020» попри пандемію, проблеми з перетином кордонів та іншими перепонами довела, що є головним та найбільшим майданчиком в Україні для презентації сучасних нафтогазових технологій та обладнання.

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 2020Різноманітний спектр сервісних послуг та обладнання для розвідки, буріння, експлуатації нафтових і газових свердловин представили: AFEC OILTOOLS (Угорщина), ТОВ «БЕЙКЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНА», ТОВ «БУРОВА КОМПАНІЯ «ГОРИЗОНТИ», ТОВ «УКРІНМАШ», ТОВ «УКРПРОМХІМТЕХ» та інші.

Газорегулююче, компресорне, насосне, газотурбінне обладнання і багато іншої продукції відвідувачам виставки запропонували: HOWDEN TURBO GMBH (Німеччина), ТОВ «БТК‑ЦЕНТР КОМПЛЕКТ», ТОВ «ДАЛГАКИРАН КОМПРЕСОР УКРАЇНА», ТОВ «РЕГІОНАЛЬНА ГАЗОВА КОМПАНІЯ», ДП «НВКГ «ЗОРЯ-МАШПРОЕКТ», ТОВ «ІНДАСТРІАЛ СІСТЕМЗ», ТОВ «КАМ’ЯНСЬКИЙ МАШЗАВОД» та інші.

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 2020Зразки трубопроводів, запірно‑регулюючої арматури та обладнання для відновлення, ремонту і очистки трубопроводів можна було побачити на стендах: ТPBS/ТММ‑ЕНЕРГОБУД‑МЕНЕДЖМЕНТ, ТОВ «ЗАВОД СТАЛЕВИХ ПРОФІЛІВ», ТОВ «СМО УКРАЇНА», ТОВ «КОМПАНІЯ «АКТИВ АЛЬЯНС», ТОВ «ПКП «ПАТРІЯ» та інші.

Засоби промислової автоматизації і передачі даних, контрольно-вимірювальні прилади відвідувачам запропонували: APLISENS S.A. (Польща), SCHNEIDER ELECTRIC, СП «РАДМІРТЕХ» У ФОРМІ ТОВ, ПАТ «СКЛОПРИЛАД», ПРОКСИСтм та інші.

Вибухозахисне та енергетичне обладнання учасникам запропонували ТОВ «НВФ «VD MAIS», ТОВ «АККУТРЕЙД УКРАЇНА», ТОВ «ОЦ ПРОФЕКС», ТОВ «КОРПУС ГРУП», ТОВ «ДІОДІКА» та інші.

Засоби індивідуального захисту та спецодяг представили - ТОВ «ГЛАВСПЕЦСНАБ», ТОВ «СЕРВІСПРОМ», ТОВ «СПЕЦТОРГАЛЬЯНС», ТОВ «ТЕКСІКА».

ДІЛОВА ПРОГРАМА

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 2020Одним із центральних бізнес-заходів традиційно стала V Київська конференція з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «БУРІННЯ. ІНТЕНСИФІКАЦІЯ. ЕКОЛОГІЯ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ».

В рамках заходу було проведено наступні тематичні секції:
1. Секція: «Нафтогазові стратегії України у кризовий період»
2. Секція: «Розвиток ресурсної бази і модернізація нафтогазових компаній»
3. Секція: «Бурові сервіси та екологія»

Серед учасників конференції були провідні українські та іноземні газовидобувні та сервісні компанії: «Укргазвидобування», «Укрнафта», Tacrom Services S.R.L., «Бурова компанія «Горизонти», СЗАТ «Фідмаш», Weatherford, «Гео Альянс», ДТЕК, «Бурова техніка», «Білорусьнафта», БК «Укрбурсервіс», «Регіон», УКРСКС, Drill-Tek MWD, Weatherford, Brenntag Polska sp. z.o.o, Halliburton, Schlumberger, Geo‑Alliance, Denimex, Galileo Technologies S.A., H2Oil Well Services SRL, Bentec GMBH, Endevour, Cadogan Ukraine та інші.

Запис конференції доступний за посиланням

ТОВ «Регіональна Газова Компанія» на своєму стенді провела урочисту презентацію сучасного обладнання для газорозподільних систем виробництва RGC PRODUCTION.

Відвідувачі виставки першими побачили взірці нової продукції, серед яких інноваційні системи для редизайну газорозподільних мереж і новітні smart‑модеми. Окрім того на стенді компанії можна було поринути у віртуальний світ та відвідати перший в Україні інноваційний 104.ua клієнтський простір.

Виставка НАФТОГАЗЕКСПО 2020Також у рамках Міжнародного енергетичного бізнес‑форуму «5Е» відбулись наступні заходи:

- Конференція «Екологічна адвокація бізнесу», організатор - Компанія «Еко Адвокація»
- Круглий стіл «Кібербезпека енергетичної галузі - актуальні проблеми та сучасні рішення», організатор - Управління цифрової політики та безпеки Міністерства енергетики України
- Відкрита дискусія «Е‑Mobility: made in Ukraine - об’єднання зусиль та можливостей для реалізації проектів у сфері виробництва енергоефективного транспорту», організатор - ГС «Українська асоціація учасників ринку електромобілів».

Ми впевнені в майбутньому кожної з компаній-учасниць цьогорічної виставки і нафтогазової галузі в цілому. Лише кропітка праця дасть нам можливість реалізувати свої найамбітніші проекти та витримати будь‑які виклики часу!

ДО ЗУСТРІЧІ НА НАСТУПНІЙ ВИСТАЦІ «НАФТОГАЗЕКСПО»
У ЖОВТНІ 2021 РОКУ!

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ ОСКІЛЬКИ МИ РАЗОМ!